Reacția lui Marcel Toader când a aflat că Gabriela Cristea a născut

După ce au împărţit câţiva ani de căsnicie şi reprize de scandal pe la televiziuni, Marcel Toader pare că a îngropat securea războiului şi a transmis un mesaj emoţionant fostei sale soţii, după ce aceasta a născut.

„Mă bucur pentru ei! Sper să fie sănătoasă şi ea, şi fetiţa! Pentru ei, este, cu siguranţă, un vis împlinit. Le doresc tot binele din lume”, a declarat Marcel Toader pentru Spynews. Ieri, în jurul orei 14:00, într-o clinică privată din Capitală, Gabriela Cristea a născut o fetiţă perfect sănătoasă care a primit nota 10 din partea medicilor.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au devenit părinții unei fetițe superbe,  sâmbătă, 23 septembrie, în jurul orei 14.00, la o clinică privată din Capitală. viitorii părinți nu s-au gândit numai la nume, ci și la cum o vor crește pe copilă. „Numele este aproape știut. Ne dorim un al doilea copil, dar stai să vină acesta.  De săptămâna viitoare de când vrea ea. Acum să vedem și ziua când vrea ea. Săptămâna viitoare vom programa dacă e cazul. Gabriela este foarte bine. Nu sunt probleme. În afară de piciorușele umflate nu sunt probleme. Ne-am hotărât la nume. Sunt și câteva filme pe tema asta.”, a declarat Tavi Clonda la ”Răi da` buni”. De asemenea, cei doi nu iau în calcul varianta unei bone care să-i ajute. „Nu vrem bone, nu vrem să stricăm căsnicia cu filipineze. O să ne ajute mama, mai avem prieteni”, a mai spus Tavi Clonda. 

 

loading...