Marcel Toader e decis: «Scot tot ce înseamnă Maria Constantin din casă»

mariah-mare.jpg

maria constantin marcel toader
Maria Constantin şi Marcel Toader s-au căsătorit în toamna lui 2015
foto: arhiva personală

S-a vehiculat mult că Maria Constantin a fost motorul financiar al cuplului cu Marcel Toader. Banii obținuți din spectacole și evenimente private ar fi fost investiți în apartamentul deținut de soțul ei.

Afaceristul care și-a înaintat insolvența a negat vehement că Maria ar fi contribuit cu vreun ban la renovarea de 10.000 de euro făcută acum câțiva ani. Marcel a deschis ușa celor de la Xtra Night Show, cărora le-a arătat toate îmbunătățirile făcute în apartament. 

casa marcel toaderZoom
Marcel susține că toate îmbunătățirile au fost plătite de el

 

"În 2014 ne-am apucat să renovăm. Am investit vreo 10.000 de euro. Banii nu proveneau din cântările Mariei pentru că la vremea respectivă ea nu avea atât de multe cântări. Banii proveneau din niște terenuri pe care le-am vândut eu. De o lună fac curățenie generală și scot tot ce înseamnă Maria Constantin. E dureros ce spun, dar nu vreau să mai aud în viața mea de numele Maria Constantin. Ca să fim bine înțeleși, eu le-am plătit pe toate. Ea nu avea venituri să investească atât de mult într-un apartament. Eu vin cu dovezi. Dacă Maria Constantin poate să dovedească că a venit cu o factură sau o sumă de bani pe acte, vorbim de la egal la egal. O să vin cu probe să arăt că aveam bani când Maria a venit în casa asta", a declarat Marcel pentru emisiunea mondenă de la Antena 1.

Bărbatul nu a ezitat să arate sertarele și dulapul în care Maria încă mai are câteva lucruri. Marcel a atras atenția că partea ei de șifonier este dezordonată, în timp ce a lui este aranjată impecabil.

marcel_toader_maria_constantin1.jpg

marcel toader maria constantin
Marcel Toader și Maria Constantin
foto: arhiva personală

 

loading...

Citește și