Marcel Toader, descoperire halucinantă despre fosta soacră: „Trăiesc un coșmar”

marcel.jpg

marcel toader
Marcel Toader e convins că fosta soacră i-a făcut farmece
Foto: Antena 1

Marcel Toader continuă lista dezvăluirilor halucinante despre fosta sa soție, Maria Constantin. De această dată, ținta afaceristului este fosta soacră, despre care spune că i-ar fi făcut farmece. Fostul rugbist pretinde că ar fi găsit obiecte oculte în canapea.

Marcel Toader a povestit în direct, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, prezentată de Dan Capatos, că până și fosta soacră i-a fost potrivnică. El susține că în canapea a găsit obiecte folosite la farmece, cum ar fi fire de păr (blonde), fulgi de porumbel, miere și tămâie:

„Canapeaua am cumpărat-o în 2014. Căutam un act și am descoperit lucrurile astea. cred că de două luni jumate trăiesc într-un coșmar fantastic. Cred că ceva m-a lovit peste ochi. Cred că în acești patru ani, am făcut tot ce se putea face în familia asta. Eu nu înțeleg de ce toate lucrurile astea. fosta mea soacră se ocupă cu așa ceva”, a spus Marcel Toader în cadrul emisiunii.

Afacersitul nici nu se gândește să îngroape securea războiului și e hotărât să meargă mai departe pe cale legală pentru a demonstra, cumva, că Maria Constantin l-a înșelat. A dus chiar lenjeria intimă a fostei soții la un institut de specialitate unde se face testul ADN: „În zece zile lucrătoare vom avea rezultatul pentru a afla dacă există cromozomul masculin.”

Loading...
 
 

Citește și

  • toader fara verigheta

    Marcel Toader vrea să o "îngroape" pe Maria Constantin cu "armele" ei. Omul de afaceri a declarat că în 10 zile va arăta lumii că el nu a minţit când a spus că a fost înşelat de soţie cu un altă bărbat. Ca să demonstreze infidelitatea cântăreţei de muzică populară, afaceristul a cerut să se facă un test ADN de pe un obiect vestimentar intim al celei care i-a fost alături doi ani.

  • Cântăreaţa de muzică populară Maria Constantin poate spune că a luat cea mai “profitabilă” decizie atunci când s-a despărţit de Marcel Toader. Expunerea media i-a umplut agenda de concerte, aşa că din banii strânşi şi-a cumpărat o maşină, s-a înscris la facultate şi urmează ­să-şi ia şi casă. Click! a surprins-o cu noua “bijuterie”, roşie ca focul.