Marcel Toader, decizie neașteptată cu privire la bunurile Mariei Constantin

img_0028.jpg

marcel toader
Marcel Toader a luat o hotărâre cu privire la o parte din bunurile Mariei Constantin
Foto: Roberto Sălceanu

Cu câteva ore înainte de ziua în care s-a oficializat divorțul dintre Marcel Toader și Maria Constantin, afaceristul a luat o decizie neașteptată cu privire la o parte din bunurile cântăreței. El cere primarului comunei Livezi să returneze niște saci cu lucruri care aparțin Mariei.

În seara de dinaintea zile în care au divorțat în mod oficial, Marcel Toader a fost invitat la emisiunea lui Dan Capatos, „Xtra Night Show”, de la Antena 1, unde a făcut noi dezvăluiri uluitoare și a citit alte două scrisori adresate de această dată primarului comunei Livezi, iar cealaltă, șefului de post al poliției locale, ca o asigurare a lui Toader că bunurile pe care le solicită îi vor fi returnate în siguranță:

„Domnule primar, vă cer ajutorul și dumneavoastră pe această cale pentru a putea restitui fostei mele soții hainele, documentele și fotografiile din copilărie. Mă adresez dumneavoastră pentru simplul fapt că ne cunoaștem de patru ani, că am fost invitat acasă la dumneavoastră unde am petrecut momente foarte frumoase, pentru care vă mulțumesc, dar și dintr-un alt motiv mă adresez Domniei voastre. Cunoașteți familia Constantin de foarte mulți ani, am văzut că vă ajutați și susțineți în diversele ocazii, o cunoașteți de asemenea foarte bine pe fosta mea soacră și, de aceea, îmi permit, în numele prieteniei ce vă leagă, dar și faptul că sunteți edilul din zona comunei Livezi, cu 2301 locuitori, să mă ajutați să înmânez atât actele, cât și hainele de iarnă ale Mariei”, i s-a adresat Marcel Toader primarului comunei Livezi.

loading...

Citește și

  • Zi importantă pentru Marcel Toader şi Maria Constantin, care azi au primul termen în procesul de divorţ, mutat în septembrie de la notar la judecătorie. Cei doi nu au nimic de disputat, nici avere, nici copii, însă afaceristul ne-a spus că îl interesează să-şi apere onoarea. Totuşi, din scandalul cu Maria, expus la televizor, fostul rugbist a strâns o mică avere: în jur de 50.000 de euro.

  • maria constantin conservator tinuta

    Maria Constantin are multe pe cap, dar nu-şi neglijează şcoala. Deşi problemele în amor nu au dispărut şi marţi este primul termen în procesul de divorţ, blonda merge cu zâmbetul pe buze la Conservator, acolo unde este studentă. Spre deosebire de colegele ei care adoptă ţinute casual, cântăreaţa de muzică populară a făcut furori într-o rochie elegantă, de parcă ar fi urcat pe scenă.