Marcel Toader, dat afară din casă într-o lună?

t15-actu-1-2col.jpg

Marcel Toader e foarte mândru de apartamentul lui, dar ascunde faptul că nu-şi plăteşte întreţinerea de aproape 4 ani

Sorin Stan, administratorul blocului de pe strada Brezoianu din Capitală, este foc şi pară pe Marcel Toader. Pentru a acoperi restanţa pe care afaceristul o are la întreţinere, acesta a hotărât împreună cu executorul judecătoresc să scoată la vânzare, luna viitoare, apartamentul. Imobilul ar valora 100.000 de euro.

Din cauza faptului că Marcel Toader (54 de ani) nu și-a mai plătit întreținerea de aproape patru ani, restanțele au ajuns la 35.000 de lei. Asociaţia de locatari din strada Brezoianu nr. 10 l-a dat în judecată pe afacerist şi, conform deciziei Judecătoriei Sectorului 5, acesta urmează să fie executat silit. Sorin Stan, administratorul blocului, ne-a vorbit în exclusivitate despre cel mai rău-platnic locatar, care îi dă bătăi de cap de  mai bine de trei ani.

Zoom
Alături de Maria Constantin, Toader amenajase foarte modern şi luxos micuţul apartament

“Pe firma Bleu Ciel, pe care figurează apartamentul, sunt datorii foarte mari, care depăşesc valoarea imobilului. Marcel Toader are datorii la bancă şi la Taxe şi impozite locale Sector 5, în valoare de aproximativ 80.000 €. Noi l-am dat în judecată şi am câştigat procesul, ştiu că el acum spune că a făcut nu ştiu ce reparaţii la ţevi, însă le-a făcut pentru ţevile lui, nu pentru ale blocului. Soţia, Maria Constantin, a locuit şi ea aici şi putea să-şi plătească partea, că a consumat şi ea gaze, apă, dar nu s-a deranjat. Singura care a plătit a fost doamna Gabriela Cristea, fosta lui soţie. Cât a locuit aici, chiar venea mereu şi plătea întreţinerea”.

Zoom
Blocul din strada Brezoianu riscă să rămână fără apă caldă din cauza datoriilor lui Toader

Administratorul şi executorul au luat o decizie dureroasă pentru Marcel: ”Vom scoate apartamentul la vânzare, se ocupă executorul, ce-i drept, avem şi o hotărâre judecătorească. Asta este singura soluţie, pentru că nu vrem să se mai adune datorii. Vecinii sunt foarte supăraţi, trebuie să mărim fondul de rulment pentru că nu avem bani. Am încercat să vorbim cu el, a fost şi la şedinţă, dar nu a zis nimic, a plecat. Întreţinerea pentru un apartament de 77 mp, în care locuiesc două persoane, este de 460 de lei pe timp de vară. Apartament ca al lui valorează 100.000 € în această zonă”, ne-a mai spus Sorin Stan.
loading...

Citește și

  • Şi-a pus tot blocul în cap! Vecinii sunt foc şi pară pe Marcel Toader pentru că nu şi-a mai plătit întreţinerea de aproape patru ani. Afaceristul are o datorie de 35.000 de lei şi a fost dat în judecată de Asociaţia de proprietari care a şi câştigat procesul. Dacă nu va achita, Toader riscă să-şi piardă apartamentul.

  • marcel toader

    Pe 13 septembrie, Marce Toader și Maria Constantin ar fi trebuit să semneze actele de divorț, dar la notariat s-a prezentat doar cântăreața, care a părut mai mult decât încântată că pune capăt relației cu afaceristul. La rândul lui, Marcel Toader a dezvăluit de ce a refuzat să se prezinte la notariat.