Ce harnic e Marcel Pavel! Cum s-a fotografiat în curtea casei sale

12-13-6.jpg

E un bărbat gospodar
Citeste tot despre: 

Solistul Marcel Pavel (60 de ani) a fost nevoit să întrerupă concertele şi să stea acasă, aşa cum procedează toţi colegii lui de breaslă, prin urmare nu mai poate scăpa de treburile casnice, fiind un real ajutor pentru soţia lui, Violeta, fostă balerină a Teatrului Balşoi din Moscova.

Şi, pentru a le demonstra admiratorilor săi că este bărbat gospodar, solistul, care face furori în fiecare an la Ateneu, s-a fotografiat în timp ce mătura terasa casei sale din Băneasa. "Bună seara, dragi prieteni! Astăzi, a fost rândul meu  la curăţenie! Faceţi şi voi acelaşi lucru, alungaţi anxietatea! Staţi în casă!  Dumnezeu să ne ocrotească", a menţionat artistul.

Marcel are doi băieţi, Richard (24ani) şi Sasha(22 ani), dar şi o fetiţă de toată frumuseţea, Iuvenalia Ioana, în vârstă de 6 ani şi jumătate. Marcel duce însă dorul concertelor şi al aplauzelor, şi de-abia aşteaptă ca lucrurile să reintre pe făgaşul normal pentru a putea interpreta din nou piesa de rezistenţă din repertoriul său, "Frumoasa mea". 

 

Loading...