Marcel Pavel împlinește 60 de ani pe 4 decembrie. Fiul lui a debutat în modă

12-13-marcel.jpg

Sasha, alături de părinţi şi de soră

Sasha (21 ani), fiul lui Marcel Pavel (59 ani), și-a prezentat prima colecție vestimentară, duminică seară, în cadrul ”Bucharest Fashion Week”.

”Bună seara, dragi prieteni! Am trăit mari emoții în această seară! Fiul meu, Sasha Pavel, și-a prezentat pentru prima oară colecția vestimentară «VAINESS», la Bucharest Fashion Week. Felicitări, dragul meu fiu!”, a menționat Marcel în  dreptul unei fotografii postate pe Facebook, după ce Sasha a coborât de pe podium.

Fiul cel mic al artistului este student la Management și o vreme a studiat în Anglia: „Eu mi-am creat un brand de haine. Nouă ne plac foarte mult hainele şi am zis să facem ceva ce am vrea să cumpărăm. Să am mereu ceva de îmbrăcat. Am pasiunea să mă îmbrac cu haine frumoase”, a spus Sasha Pavel, la Antena Stars. Marcel Pavel, care pe 4 decembrie împlinește 60 de ani, își serbează în această seară ziua de naștere, într-un local, alături de cei dragi. 

Loading...

Citește și

  • Marcel Pavel are o familie frumoasă, însă rare sunt momentele în care artistul decide să-și expună „comorile” în spațiul media. Recent, fotoreporterii Click! l-au surpris pe cântăreț alături de soție și de fetița lor, în timp ce părăseau platourile de filmare de la Antena 1.

  • Pe Marcel Pavel (59 ani), care interpretează inconfundabil “Frumoasa mea”, devenită piesa de rezistenţă în toate recitalurile de la nuntă, îl vedem mereu îmbrăcat doar la patru ace. Însă, când prinde puţin timp liber, artistul îmbracă treningul şi, la primele ore ale dimineţii, merge la sala de sport. Pentru relaxare, dar şi pentru a se apăra, la nevoie.