Bogdan Mara: «M-am împăcat cu soţia, dar nu de tot!»

2-3-bd-foto-1-4col-20cmsdfa.jpg

Dana și Bogdan Mara au avut o relație de 14 ani. Ei au copii gemeni, de cinci ani

Click! v-a prezentat în ediţia de joi schimbarea şocantă care s-a produs în viaţa familiei Mara, destrămată în această vară aparent definitiv. Fostul fotbalist al lui Alaves a revenit acasă după ce amantlâcul cu Aura, mărul discordiei între Bogdan şi Daniela, n-a funcţionat, însă lucrurile rămân în continuare complicate.

Mara recunoaşte cu jumătate de gură împăcarea cu fosta soţie, de care juridic este acum divorţat. „Da, e adevărat. Ne-am împăcat. Locuim împreună, dar mai sunt unele lucruri de pus la punct. Nu e chiar totul gata”, ne-a declarat fostul fotbalist, lăsând multe în zona speculaţiei.

Rămâne de văzut dacă Bogdan şi Dana vor rămâne doar simpli colocatari, sau vor reuşi să şi reaprindă scânteia iubirii! Poate lucrurile vor merge şi mai departe şi cei doi se vor recăsători, aşa cum fosta amantă, Aura, şi soţul la care tocmai s-a întors, au făcut-o deja în urmă cu câţiva ani. 

2-3-bd-foto-2-2col-banda-pe-ochi-la-femeie.jpg

Bogdan și amanta lui, Aura, au fost suprinși de Click! la sfârșitul anului trecut
Foto: Mihai Ionescu

Actualul impresar şi analist sportiv în vârstă de 39 de ani a trecut prin complicate stări emoţionale în ultimul an. Mai întâi s-a îndrăgostit de Aura, o frumoasă bucureşteancă, din păcate şi ea căsătorită cu un potent om de afaceri. Apoi, cu călcâiele aprinse, şi-a părăsit soţia cu şase ani mai în vârstă decât el, mutânduse cu noua iubire chiar înainte de divorţul de comun acord produs la notar. În loc ca spiritele să se liniştească în sfârşit şi toate părţile implicate să se obişnuiască cu noul statut, o nouă telenovelă s-a iscat. 

Aura n-a reuşit să divorţeze în condiţii avantajoase financiar de soţul ei, patron al unei mari firme de taxi din Capitală, şi lucrurile s-au complicat şi mai mult. La începutul lunii septembrie, după o perioadă în care relaţia amoroasă dintre Bogdan şi Aura începuse oricum să scârţâie, s-a produs un nou şoc. Amanta şi soţul acesteia au cerut amânarea divorţului până în noiembrie, timp necesar pentru o împăcare. Pe site-ul instanţei care judecă divorţul Aurei scrie că asta se va face după plata unei sume de bani a soţului către soţie, care ar rezolva definitiv şi amiabil lucrurile. În aceste condiţii, aventura lui Mara nu mai avea nici un farmec şi, demotivat şi lipsit de interes, a dat şi el înapoi. S-a întors în apartamentul din zona de nord a Bucureştiului, unde locuia împreună cu Dana şi cu cei doi copii ai lor, Charlenne Marie şi Christian Bogdan, unde a fost surprins de fotoreporterii noştri.

2-3-bd-foto-3-2coloaneasdf.jpg

Bogdan și Dana Mara au ieșit împreună cu copiii în parc și cât au fost despărțiți
Foto: Mihai Ionescu

Bogdan Mara şi-a încheiat cariera de fotbalist la 32 de ani, având în palmares trei titluri de campion al României, cu Dinamo, Unirea Urziceni şi CFR Cluj, două Cupe, cu Dinamo şi CFR Cluj, dar şi o Supercupă, cu ardelenii din Gruia. A activat o perioadă ca impresar, apoi a devenit preşedinte de club, la ASA Târgu Mureş, unde încasa 5.000 de euro lunar. N-a rezistat mult şi a părăsit echipa, iar acum este analist tv, la Digisport, dar şi impresar.

2-3-bd-foto-4-2coloaneasdfaf.jpg

Fostul fotbalist locuiește acum la fosta soție
Loading...

Citește și

  • Trei luni! Atât a durat separarea oficială dintre Bogdan Mara (39 de ani) şi Daniela (45 de ani), femeia cu care îi are pe gemenii Charlenne Marie şi Christian Bogdan. Fostul fotbalist divorţase pentru a începe o nouă viaţă alături de Aura, tânăra cu care avea o relaţie extraconjugală de aproape un an. Lucrurile nu par însă să fi mers prea bine.

  • Bogdan Mara are o relaţie extraconjugală de câteva luni. Amanta lui, Aura, este căsătorită, dar în plin proces de divorţ. Vrea să devină femeie liberă şi îi cere în instanţă bani soţului miliardar. Până la decizia justiţiei, femeia de 37 de ani s-a mutat în apartamentul închiriat de Mara, acum preşedinte la ASA Târgu-Mureş.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1