Mara Bănică, atac la adresa Răduleascăi: "Hai sictir la faza asta"

mara_banica.jpg

mara banica mihaela radulescu autobiografie
Mara Bănică a pus-o la punct pe Mihaela Rădulescu, pe Facebook
Captură Antena1

După ce a citit autobiografia Mihaelei Rădulescu, Mara Bănică a răbufnit pe pagina ei de Facebook.

Mara Bănică s-a arătat deranjată de faptul că, printre altele, Rădulească menţionează în biografia faptul că este prima jurnalistă din România care a mers în inima teatrului de război din Irak şi Afganistan.

Cu ironia acidă cu care ne-a obişnuit, Mara Bănică menţionează, pe pagina ei de Facebook, că Mihaela Rădulescu nu spune adevărul.

1558554_10205344412070976_2419383917110547989_n.jpg

mara banica mihaela radulescu autobiografie
Aceasta este menţiunea din autobiografia Mihaelei care a intrigat-o pe Mara Bănică
Foto: arhivă personală

"Ăsta e un fragment din autobiografia Răduleascăi urcată de ea pe Facebook. Mie-mi place mult Răduleasca. Chiar şi când minte. Sau exagerează. Îi doresc chiar să poată vedea, vreodată, ce înseamnă jurnalismul de front. Ăla adevărat, nu o vizită la doi ani după semnarea păcii, într-un blindat dintr-o tabăra militară. I-aş povesti despre Baghdadul în flăcări, despre o jurnalistă spaniolă care ne-a murit în braţele mult prea neputincioase într-o noapte din martie 2003, despre lipsa apei de băut, a hranei, despre regrete, priorităţi, frică, foame, lacrimi, neputinţă.

mihaela_radulescu.jpg

mara banica mihaela radulescu autobiografie
Mihaela Rădulescu a fost în zonele de război în anul 2006
Foto: revistatango.ro
Nu, Mihaela, n-ai fost prima. Nici singura. Nici măcar n-ai fost într-un teatru de război vreodată. Mă gândesc la Cristina Liberis (cu care m-am întâlnit în câteva zone de conflict de-a lungul anilor), şi-mi zic: bă, în felul ei, Răduleasca a fost cea dintâi acolo în lumea ei cu Zâne. În a noastră, însă, hai siktir la faza asta! Balcanic aşa, din suflet şi cu multă simpatie", a scris Mara, pe pagina ei de Facebook.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Și-a asumat cu nonșalanță relațiile care i-au dat fiori sau au umplut-o de fericire, a vorbit deschis despre viața ei, dar nu are nicio taină de ascuns nici când vine vorba de operații estetice.

  • mihaela radulescu regrete copil despartire

    Este o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât şi personal. Mihaela Rădulescu (45 de ani) are un copil de care e mândră, un iubit celebru, duce o viaţă liniştită la Monaco, iar afacerile îi merg din plin. Totuşi, ceva îi umbreşte viaţa: vedeta a mărturisit care este marele ai regret.

  • mihaela radulescu

    Vedetele parcă au „îngheţat”, iar efectul nu este cauzat de temperaturile sub zero grade, ci de intervenţiile estetice la care au recurs pentru a părea mai tinere. Un eveniment cu ştaif a fost un bun prilej de etalare a investiţiilor, iar Mihaela Rădulescu a fost cea mai ”scumpă” dintre toate. Se pare că doar dantură a costat-o aproape 10.000 de euro.