Mantea nu vrea să-și audă fiul când spune tata. Ce face să-l împiedice

mantea_david2.jpg

andreea mantea david
Andreea i-a organizat o petrecere pe cinste lui David
Foto: arhivă personală

În 27 mai, David, fiul Andreei Mantea, a împlinit un an, motiv de mare petrecere în familie. Cu toate că tatăl micuțului nu a fost prezent la eveniment, Andreea nu a avut nimic de obiectat, ba din contră, nici măcar nu vrea să audă de bărbatul cu care are un copil.

Prezentatoarea de la Kanal D s-a ocupat îndeaprope de petrecere, dar planul ei aproape că a fost dat peste cap de vremea instabilă: "După ce am așezat absolut tot și așteptam invitații, a început o ploaie de nu se mai oprea", a spus Mantea la "Teo Show", marți, 31 mai.

Cum tradiția spune că la tăierea moțului, în cazul băiețeilor, sau ruperea turtei, în cel al fetelor, copilului i se pune în față o tavă de pe care trebuie să aleagă trei obiecte, acest lucru s-a respectat și în cazul lui David. Superstițiile spun că lucrurile alese dau indicii cu privire la drumul în viață al puiului de om.

Vedeta tv a respectat tradiția, ba chiar l-a mai lăsat pe David să aleagă încă un obiect. "A ales o cheie de la mașină, dar era deja obișnuit cu ea,  un creion, dar cred că l-a ales pentru că era roz intens, și foarfeca, dar a aruncat-o de pe tavă, nici n-a ținut-o în mână, căci cu acea foarfecă i-a tăiat nașa moțul. L-am lăsat să mai aleagă ceva. Dacă a aruncat foarfeca, a mai ales o inimioară, așa că sper că va iubi și va fi iubit sincer", a declarat Mantea.

"Nu mai zice mama, zice de cealaltă persoană, așa că i-am pus dop (suzeta n.r)", a spus Andreea cu referire la fostul ei iubit, luptătorul Cristi Mitrea.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1