Manelista Prințesa de Aur, pe mâna lui Brenciu la «X-Factor»

Loredana Anghelache (30 de ani), cunoscută ca Prințesa de Aur de pe vremea când a făcut carieră în lumea manelelor, va fi surpriza serii la “X-Factor” azi, la Antena 1, în etapa de bootcamp.

În audiții, bruneta le-a ascuns juraților adevărata identitate artistică, uimindu-i cu vocea ei senzațională. Dar nu doar ea a ajuns în echipa pestriță antrenată de Horia Brenciu și formată din 10 concurenți de peste 24 de ani.

bre212-13-vedete-2-col-mane.jpg

Loredana Anghelache i-a uimit pe toți cu vocea ei de aur

Juratul mai are pe mână doi italieni, Cecilia Cesario, cântăreața care a împărțit scena cu Toto Cutugno, dar și pe simpaticul Marco Sentieri. În gașca lui Brenciu se regăsesc și doi foști concurenți de la “Vocea României” (PRO TV), Cezar Dometi și Aldo Blaga. Acesta din urmă are și o poveste interesantă, fiind timp de trei luni chelner în New York.

Loading...

Citește și

  • Are o voce cu adevărat puternică şi a demonstrat acest lucru atât la “Vocea României” (2014) cât şi la X Factor (2015). După ce, acum doi, ani a participat fără succes la showul de la Pro TV în echipa Loredanei, Florin Răduţă nu s-a lăsat. A participat şi la X Factor, show-ul concurent de la Antena 1, acolo unde a făcut parte din echipa lui Ştefan Bănică.

  • x factor

    "Vocea României" și "X Factor" par a merge cap la cap. Dacă vineri, 11 noiembrie, s-au terminat etapele duelurilor la "Vocea", și "X Factor" a trecut într-o altă etapă. S-au terminat audițiile, iar cei patru jurați-vedete și-au împărțit categoriile și au ales cu cine merg mai departe.

  • Aşteptarea a luat sfârşit. Vineri seară, de la ora 20.30, cele mai urmărite show-uri de talente, “X-Factor” şi “Vocea României”, revin pe micul ecran. Click! a aflat pe ce mizează azi, în războiul audienţelor, Antena 1 şi PRO TV.

  • x factor

    În sfârșit, s-a făcut lumină în cazul identității băieților din trupa Carla’s Dreams. Chiar dacă lor le plăcea să-i țină pe jar pe fani cu privire la asocierea unor nume și a unor chipuri, ei bine, artiștii din Republica Moldova s-au văzut desconspirați de o echipă de jurnaliști din Rusia.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1