Manechinul Dana Bălcăcean şi-a presimţit moartea după divorţ

mare2-878767.jpg

Dana şi Cosmin Bălcăcean, pe vremea când formau un cuplu fericit. Divorţul s-a lăsat însă cu un scandal uriaş

O poveste desprinsă din telenovele şi un sfârşit tragic. Pe scurt, viaţa fostului manechin Dana Bălcăcean, care a murit joi, la nici 41 de ani. De o frumuseţe rară, ea suferea de câţiva ani de o boală hepatică şi renunţase, în urmă cu câteva luni, să mai lupte pentru supravieţuire. Necazurile au apăsat-o şi căzuse în patima alcoolului şi chiar, la un moment dat, şi-a presimţit moartea.

Dana Bălcăcean a avut o poveste de viaţă frumoasă, dar terminată trist. De o frumuseţe răpitoare, bucureşteanca a fost una dintre cele mai apreciate modele de la ”Casa Perla”. A defilat pe podiumuri celebre, la festivaluri de modă renumite şi a intrat rapid în ”lumea bună”. I-a plăcut mult viaţa şi a iubit cu patimă. A fost căsătorită de două ori, însă mariajele nu au durat. Prima dată a dus-o la altar un om de afaceri constănţean, cu care Dana a făcut o fată. În vârstă de aproape 15 ani, ea este stabilită acum împreună cu tatăl ei în Germania. Lucrurile dintre afacerist şi manechin n-au ţinut, aşa că divorţul a fost iminent.

Zoom
Dana a pozat pentru multe reviste de lux

La ceva timp, Dana s-a îndrăgostit nebuneşte de un alt om potent financiar, Cosmin Bălcăcean, cu care are tot o fată, în vârstă de opt ani. Nunta lor, din 2006, a ţinut prima pagină a ziarelor şi revistelor mondene. Şi asta pentru că la începutul anilor 2000, Cosmin Bălcăcean era pe val. Spirit de afacerist, acesta a făcut multe speculaţii imobiliare, din care a reuşit să facă profit de zeci de milioane. Mulţi au vorbit, în 2003-2006, despre faptul că afacerile sale n-ar fi fost tocmai legale, iar adevărul a început să iasă la iveală, numele său fiind prezent în mai multe dosare penale, cu acuzaţii de fraudă sau înşelăciune. La nuntă au avut peste 400 de invitaţi, veniţi la Palatul Bragadiru din toate colţurile lumii.

Zoom
Afaceristul era mândru de soţia lui

Prietenii cuplului au spus la momentul respectiv că petrecerea a costat aproape un milion de euro, bani pe care Cosmin i-ar fi făcut foarte uşor prin anumite speculaţii imobiliare. Au avut o lună de miere ca în poveşti, cei doi petrecând în Singapore, Maldive şi o săptămână în Hong Kong. Cum toate lucrurile frumoase se termină la un moment dat, căsnicia lor a luat sfârşit în 2012.  ”Gurile rele” au vorbit despre faptul că blondina a avut mult de tras cu cel de-al doilea soţ, un tip extrem de posesiv şi violent în multe situaţii.

Zoom
“Am rămas perplex când am aflat. Dana Bălcăcean era una dintre cele mai frumoase femei din România”. Cătălin Botezatu, designer

”Dany evita să vorbească despre aceste lucruri, dar prietenii apropiaţi ştiu că a avut mari probleme în căsnicie”, ne-a declarat un amic al fostului manechin. Măcinată de griji şi suferinţă, Dana nu a mai preţuit viaţa şi s-a lăsat în voia destinului. S-a apucat de băut, lucru care i-a fost fatal, ea suferind de ciroză. “După divorţ spunea mereu că nu apucă 40 de ani. Parcă şi-a presimţit moartea”, ne-a povestit o prietenă a Danei. Într-adevăr, inevitabilul s-a produs şi, în urmă cu trei săptămâni, ea a intrat în comă. A încetat să se lupte pentru supravieţuire şi a murit la Spitalul Fundeni.

Melek Amet, răpusă de cancerul ovarian

Zoom
Melek Amet

Melek Amet, manechinul din Epoca de Aur preferat de  Nicolae Ceaușescu, a fost răpus de o boală necruțătoare în urmă cu opt ani. Timp de doi ani, bruneta a dus o luptă crâncenă cu cancerul ovarian, s-a operat, dar boala a recidivat. A urmat un tratament costisitor în Italia, însă nimic nu a putut împiedica tragicul eveniment. Astfel, la vârsta de 49 de ani, pe 22 mai 2008, Melek Amet și-a dat ultima suflare, chiar în brațele mamei sale, și a fost înmormântată la Cimitirul Ghencea din Capitală. 

loading...

Citește și