„Mămicile cu lipici” s-au luat iar la harță! Cum a reușit Cristina Șișcanu să inflameze spiritele

sanziana-buruiana-cristina-siscanu.jpg

Sânziana Buruiană și Cristina Șișcanu
foto: Instagram

E iar scandal între „Mămicile de pitici cu lipici”! De când Oana Roman și Cristina Șișcanu și-au făcut intrarea în show-ul difuzat de Antena Stars, în rândul mămicilor nu mai e liniște.

Un alt scandal a izbucnit atunci când producătorii show-ului au propus un schimb distractiv de mămici. Numai de distracție nu au avut însă parte mămicile. Cristina Șișcanu a refuzat din start să intre în joc, pe motiv că fetița ei, Petra, nu merge decât cu ea la grădiniță. Elena Ionescu și Sânziana Buruiană au fost extrem de deranjate de comportamentul Cristinei Șișcanu, după ce aceasta a refuzat provocarea. „Situația asta mi se pare foarte ciudată iarăși. Nu vreau iar să mai comentez, dar e vorba de un respect. Chiar dacă nu vrei să faci provocarea, vii frumos și spui, că așa e normal. Suntem niște femei care trebuie să ne respectăm aici și e vorba de o oră. Toate plecăm din același punct, adică din aceeași perspectivă, toate avem copii acasă, facem niște sacrificii. E vorba despre un respect care în continuare nu se ia în calcul. Eu sunt dezamăgită de această situație și sper să găsească o soluție, pentru că nu e frumos, atât față de noi, cât și față de emisiune”, a spus Elena, revoltată pe situație.

elena_ionescu-_baiat.jpg

Elena Ionescu, alături de băiețelul ei, Răzvan (2 ani)
foto: arhivă personală

Nici Sânziana Buruiană nu i-a rămas datoare Cristinei Șișcanu. „Eu am fost mama băiețelului Elenei, așa mi-a picat. Dar Șișcanu nu a vrut să participe, pe motiv că încearcă s-o acomodeze pe Petra la grădiniță, că nu vrea să stea. Dacă venea la mine acasă Șișcanu, o puneam să alăpteze, că tot a avut ea campanie cu alăptatul în public. Să ne arate măcar cum se face”, a declarat Sânziana Buruiană, în exclusivitate, pentru Click!

zuluf_izabela_.jpg

Fiica Sânzianei participă la un concurs internațional de frumusețe
foto: arhivă personală

Izabela, fiica Sânzianei, participă la un concurs de frumusețe în Antalya

La 5 ani, fiica cea mare a Sânzianei Buruiană și a fostului fotbalist Nicolae Zuluf, este model internațional. În aceste zile, micuța participă la un concurs de frumusețe online în Antalya, unde reprezintă România. „Este vorba despre un concurs de frumusețe pentru copii, Spring TV Star în Antalya, unde participă copii din toată lumea, Coreea, China, Ucraina. Ea reprezintă România, e concurs online, cu poze cu rochițe cu tematică de primăvară, din flori”, ne-a spus Sânziana Buruiană, care se așteaptă ca Izabela să obțină un premiu la acest concurs internațional de frumusețe.

Citește și:

EXCLUSIV De ce a plecat Roxana Vancea din emisiunea cu mămici. Sânziana Buruiană îi dă replica: "E genul de femeie care..."

EXCLUSIV Scandal la emisiunea cu mămici. Sânziana, replică pentru Oana Roman și Cristina Șișcanu: “Nu era nevoie de fițele voastre"

Loading...