Mămici cu lipici. Se apropie de 40 de ani, dar filmează aproape goale

andreea_banica.jpg

Andreea Banica, Anna Lesko, Corina Bud, videclipuri sexy, soliste bombe-sexy, vedete mamici
Andreea Bănică are decolteu provocator în "Departamentul de relații"

Ce au în comun Anna Lesko (38 de ani), Andreea Bănică (38 de ani) și Corina Bud (37 de ani)? Sunt mame, vor schimba curând prefixul și se bat în videoclipuri periculos de sexy.

Între două pregătiri pentru botezul micuțului Noah, care va fi creștinat duminică, 7 mai, Andreea Bănică a găsit răgaz să-și lanseze și cel mai nou videoclip, al piesei "Departamentul de relații", pe care o cântă împreună cu Uddi. Deși a născut în urmă cu doar aproape șase luni, solista a revenit repede la silueta de vis, iar acum ne arată rotunjimile cu generozitate. În videclip, Andreea apare cu sânii și cu picioarele la vedere și arată incredibil de bine. Andreea mai are o fetiță, Sofia, în vârstă de aproape 8 ani.

Tot recent, la sfârșitul lunii aprilie, a lansat videoclip nou și sexoasa Anna Lesko. Mămica lui Adam (3 ani) cântă în costum de baie și strânește deopotrivă invidie și admirație cu trupul ei perfect. Coapse fine, fund bombat, silicoane și un zâmbet seducător, acm acesta ar fi arsenalul solistei de peste Prut. Piesa “Sola En La Playa” este compusă în studioul Vova Records, iar videoclipul este regizat de către Vova Records și TzStudio și a fost filmat pe plajele fierbinți din Zanzibar.

Despre Corina Bud (37 de ani) și cel mai recent proiect al ei, Fernando, s-a scris mult și bine, pentru că e de-a dreptul șocant. Solista apare complet goală, cu o floare între picioare, dansează provocator și mimează diverse poziții sexuale. Videoclipul a stârnit controverse și pentru că a fost lansat înainte de Paște, în Săptămâna Mare. Solista arată însă incredibil de bine pentru vârsta ei și să nu uităm că are și un fiu, pe Robin, în vârstă de 8 ani.

corina.jpg

corina bud
Corina, îndrăzneață în cel mai nou clip, "Fernando"
Foto: captură video
Loading...
 
 

Citește și