Mămica sexy de la “Chefi la cuţite”, superbă în costum de baie. Câţi ani are de fapt

ruxandra-luca-antena-1_3.jpg

ruxandra luca
Ruxandra Luca a gătit la "Chefi la cuţite" cu un decolteu ameţitor
foto: Antena 1

Când spune că are doi copii, nu o crede nimeni! Toți sunt convinşi că Ruxandra Luca are 18 ani și că este încă elevă de liceu.

Prezentatoarea rubricii de parenting, din cadrul emisiunii ”Prietenii de la 11", de la Antena 1, face parte din categoria mămicilor binecuvântate de Mama Natură, asemenea Ancăi Serea. Deși este super ocupată cu emisiunea, dar și cu alte proiecte, șatena sexy, în vârstă de 30 de ani, are timp de gătit și o face chiar foarte bine, iar acest lucru a încurajat-o să participe la  emisiunea culinară ”Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

ruxandra-luca-antena-1_5.jpg

ruxandra luca
Ruxandra Luca poate concura la "Miss Fitness". Arată senzaţional
foto: arhivă personală

Cocoțată pe tocuri de 15 cm, îmbrăcată super sexy, cu o rochiță scurtă, care îi punea în evidență decolteul și picioarele lungi, aceasta a gătit creveți după o rețetă proprie, pentru juraţii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. În ediţia difuzată luni, 3 decembrie, cei trei chefi nu au fost cuceriți doar de aspectul și de gustul preparatului, ci au fost încântați și de superba tânără.

ruxandra-luca-antena-1_4.jpg

ruxandra luca copii
Ruxandra Luca este mămica a doi copii
foto: arhivă personală

”Dragii mei, mai talentați sau mai puțin pricepuți în bucătărie, eu am gătit la «Chefi la cuțite». Având în vedere că-s cea mai tare de la mine din bucătărie, când bucătăria e goală, desigur, mi s-a părut firesc să îmi demonstrez talentul extraordinar la un show de profil. Ok, glumesc, m-am dus de dragul experienței. Și să văd ce înseamnă să gătești pe tocuri amețitoare, în rochie strâmtă și scurtă, cu o bucățică de șorț pe tine și cu stresul maxim că ai să te pătezi cu suc de roșii sau cu vin roșu. Oamenii au fost mega faini și m-au primit cu brațele deschise, iar eu m-am bucurat de tot ce am trăit acolo”, a scris Ruxandra Luca pe blogul ei, https://www.ruxandraluca.ro/vedem-chefi-cutite/

 

Loading...