Mămica Adela Popescu, nemachiată și ciufulită

adela_popescu.jpg

adela popescu
Adela Popescu a devenit mamă de băiat
Foto: arhivă personală

Adela Popescu (29 de ani) și soțul ei, Radu Vâlcan (39 de ani), au devenit părinții unui băiețel de nota zece în urmă cu aproape o lună, în 11 iunie, când actrița l-a adus pe lume pe micuțul care va purta numele Alexandru. Deși copilul era programat să se nască între 14 și 19 iunie, bebelușul a fost grăbit să-și cunoască părinții.

Travaliul chinuitor a durat câteva ore, dar Adela a vrut să nască natural, așa că a suportat cu stoicism orice durere. Noi în "meseria" de părinți, Radu și Adela învață din mers cum stau lucrurile și au parte și de ajutorul mamelor lor. Micuțul care va primi la botez numele Alexandru a trecut de primele săptămâni în casa lui, iar vedetele s-au familiarizat cu noul bulgăre de lumină care le înseninează existențele. Pentru că nu au timp de ei așa cum aveau acum câteva luni, artista și prezentatorul tv profită de orice momente în doi și le și imortalizează. Așa se face că în weekendul ce tocmai a trecut, Adela a fost surprinsă de soțul său nemachiată, puțin somnoroasă și ciufulită, dar cu farmecul dat de noua ipostază de mămică.

adela_nemachiata.jpg

adela popescu
Adela Popescu, nemachiată
Foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

 • adela popescu gravida 9 luni baietel

  Adela Popescu a şters cu buretele orele în care s-a chinuit să-l aducă pe lume pe băieţelul ei, iar acum se bucură că îşi strânge la piept bebeluşul. Actriţa a făcut primele declaraţii după ce weekendul trecut a devenit pentru prima oara mamă.

 • adela popescu radu valcan parinti

  Cu doar câteva zile înainte să devină părinți, Adela Popescu (29 de ani) și Radu Vâlcan (39 de ani) erau în febra ultimelor pregătiri. Cei doi au fost chiar la un curs unde au învățat fel și fel de secrete despre bebeluși.

 • adela popescu radu valcan parinti

  Adela Popescu (29 de ani) și soțul ei, Radu Vâlcan (39 de ani), au devenit părinții unui băiețel de nota zece sâmbătă (11 iunie) dimineață. Actrița era programată să nască după 14 iunie, dar bebelușul s-a grăbit să-i cunoască...

 • adela radu

  Adela Popescu (29 de ani) și soțul ei, Radu Vâlcan (39 de ani), au devenit părinții unui băiețel de nota zece în urmă cu aproape două săptămâni, în 11 iunie, când actrița l-a adus pe lume pe micuțul care va purta numele Alexandru. Deși copilul era programat să se nască între 14 și 19 iunie, bebelușul a fost grăbit să-și cunoască părinții.

 • Radu Valcan, Adela Popescu, bebelus, Alexandru, carucior de fite

  Pe 11 iunie, Adela Popescu (29 de ani) a născut, pe cale naturală, o minune de băiat. De nume s-a ocupat tăticul Radu Vâlcan, care a ales ca pe moştenitorul său să îl cheme Alexandru, dar iată că prezentatorului de la Antena 1 i-a revenit şi sarcina de a căuta căruciorul potrivit pentru micuţ.

 • adela popescu

  Adela Popescu (29 de ani) și soțul ei, Radu Vâlcan (39 de ani), au devenit părinții unui băiețel de nota zece în urmă cu o săptămână, în 11 iunie, când actrița l-a adus pe lume pe micuțul care va purta numele Alexandru. Deși copilul era programat să se nască între 14 și 19 iunie, bebelușul a fost grăbit să-și cunoască părinții.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1