Mama Zina, la un pas de leșin la un eveniment! Medicii au fost chemați de urgență

mama zina main.jpg

mama zina
Mama Zina, la un pas de leșin la un eveniment
foto: Oana Pascaru

Zina Dumitrescu (80 de ani) a fost la un prag de leșin joi, 29 septembrie, la un eveniment organizat în București. Creatoarei de modă de modă i s-a făcut rău brusc, în timp ce acorda un interviu pentru un post de televiziune.

Internată într-un azil de bătrâni în apropiere de București, Zina Dumitrescu a evitat în ultimii ani evenimentele mondene. Creatoarea de modă a făcut o excepție joi, 29 septembrie, pentru lansarea unei linii de cosmetice pentru femeile trecute de vârsta tinereții.

Căldura excesivă și aerul închis din spațiul în care avea loc lansarea i-au făcut însă rău, iar mama Zina a fost la un pas de leșin, în timpul unui interviu. Organizatorii evenimentului au chemat de urgență salvarea, iar jurnaliștii prezenți la fața locului au fost evacuați.

Dana Săvuică, gazda evenimentului, a declarat că ar fi vorba despre o cădere de tensiune, cauzată de căldura excesivă. Un echipaj SMURD a ajuns la fața locului și a acordat primul ajutor.

”Sunt bine, sănătoasă! De ce să merg la spital?”, a declarat amuzată mama Zina, după ce a ieșit din mâinil echipajului SMURD.

mama zina lesin.jpg

mama zina
Imediat ce i s-a făcut rău, organizatorii evenimentului au întins-o pe mama Zina pe jos și au degajat spațiul
foto: Oana Pascaru

 

mama zina.jpg

mama zina
Un echipaj SMURD a ajuns de urgență la locul unde avea loc evenimentul și a acordat primul ajutor
foto: Oana Pascaru

 

mama zina.jpg

mama zina
Zâmbitoare, mama Zina a refuzat să meargă la spital
foto: Oana Pascaru
Loading...