«Mama Zina», analize perfecte la 80 de ani

z15-act-1.jpg

Zina Dumitrescu a avut o vacanţă frumoasă la munte

În lipsa fiului, care de un an nu a mai vizitat-o la azil, Zina Dumitrescu a rămas în grija patronului. Ion Cassian îi acordă atenţie ca unui părinte. Zilele trecute acesta a dus-o la munte pe cea cunoscută drept “mama modei româneşti”.

La 80 de ani, Zina Dumitrescu îşi duce bătrâneţile liniştită într-un azil din Ghermăneşti, Snagov, după ce a rămas văduvă. De aproape şase ani  are domiciliul la casa de bătrâni, iar patronul a tratat-o ca pe un membru al familiei, având în vedere că i-a tolerat datoriile de mii de euro pe care le are către azil, dar mai ales după ce Cătălin, unicul ei fiu, a dat-o uitării de aproape un an.

În tot acest timp, Zina a fost extrem de activă şi a participat la evenimente publice, a ieşit la restaurant cu manechinele din ”garda de aur”, a fost la mare, iar de curând, aceasta s-a bucurat de o minivacanţă la munte. Mai precis, la Sinaia, locul ei preferat! Sănătatea este pe primul loc, aşa că ieşirile în aer liber, mai ales la munte, sunt extrem de benefice şi revigorante pentru un vârstnic.

”Într-adevăr, am avut  o ieşire scurtă la munte, cu soţia şi copilul, şi am luat-o şi pe mama Zina. I-a plăcut foarte mult. Am făcut plimbări, am mers până la telecabină, ne-am bulgărit un pic, am servit masa la restaurant. A fost o zi frumoasă şi prielnică pentru toţi”, a declarat, pentru Click!, Ion Cassian.
Aventura a fost bună pentru trup, dar mai ales pentru mintea Zinei, iar analizele pe care le-a făcut zilele trecute au ieşit perfect, în ciuda zvonurilor că suferă de Alzheimer.

”Obişnuim ca la o perioadă de timp să-i facem analizele, iar zilele trecute le-am făcut pe cele sangvine şi pe cele psihiatrice. Au ieşit spectaculos de bine. Zina e un om perfect sănătos, nu are absolut nimic. Are o mobilitate destul de bună în ciuda vârstei şi e un om lucid”, ne-a mai spus patronul azilului.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • A fost emblema modei româneşti şi ”mamă” pentru multe manechine, însă acum, Zina Dumitrescu e a nimănui. Se pare că femeia a fost abandonată şi de unicul său fiu, Cătălin Negreanu, care nu doar că nu i-a mai dat nici un telefon, dar a lăsat-o şi cu datorii de 7.000 de euro la azilul în care îşi duce bătrâneţile.

  • Bătrâneţe, haine grele! Celebra vorbă din popor se potriveşte de minune în cazul Zinei Dumitrescu, fosta creatoare de modă fiind, la 80 de ani, datoare vândută la azilul în care îşi duce traiul. Mai nou, pentru a-şi recupera din pagubă, patronul amplasamentului din Ghermăneşti a decis, împreună cu „Mama Zina”, să facă demersuri pentru ca pensia femeii să nu mai fie încasată de fiul creatoarei de modă.