Mama şi fratele Ramonei Bădescu s-au înscris la un celebru show culinar. Iată-i la cratiţă!

12-13-vedete-ramona-badescu-parinti.jpg

Ramona, alături de părinţii ei. Azi, 29 noiembrie, vedeta împlineşte 49 de ani

Frumoasa actriţă şi cântăreaţă, pe care acum o vedeţi la emisiunea „Te cunosc de undeva” (Antena 1), are o familie frumoasă la Craiova, pe care o cam ţine departe de ochii presei. Însă iată că a sosit momentul ca mama şi fratele Ramonei Bădescu să iasă la rampă.

Ramona Bădescu (48 de ani) se numără sezonul acesta printre concurenţii emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, show prezentat de Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi. Iată însă că Ramona nu este singura vedetă din familie, căci emisiunea „Mama mea găteşte mai bine” (Prima TV), prezentată de Valentin Sanfira şi jurizată de Horia Vîrlan, va avea pe 6 decembrie o ediţie cu invitaţi speciali.

lianacalinbadescu.jpg

Ramona Badescu
Liana şi Călin Bădescu vor să-l impresioneze pe Horia Vîrlan
foto: Prima TV

Este vorba despre mama şi fratele mai mare al solistei, Liana Bădescu, de 82 de ani, şi Călin Bădescu, de 55 de ani. Cei doi se întrec în bucătărie cu o altă echipă şi fac tot posibilul să-l încânte pe juratul nemilos Horia Vîrlan. Călin Bădescu, fratele Ramonei, este medic, iar mama lor, Liana Bădescu, este pensionară, fost inginer proiectant. “Suntem preocupaţi ca în bucătărie să fie totul ordonat, să nu fie haos. Mama găteşte mai mult şi ne vedem des, pentru că stăm în acelaşi oraş. Sunt un gurmand, gătesc ce îmi place, însă tot reţetele mamei îmi plac. Noi în familie mâncăm pui si porc, chiar şi peşte”, a povestit fratele Ramonei Bădescu. Pe acesta, împreună cu mama lui, îi veţi vedea pe 6 decembrie, la Prima Tv, într-o ediţie senzaţională a emisiunii “Mama mea găteşte mai bine”.

lianacalinbadescu2.jpg

Ramona Badescu
Liana şi Călin Bădescu vor apărea în ediţia din 6 decembrie
foto: Prima TV

 

Loading...

Citește și

  • Ramona Bădescu (48 de ani) este una dintre cele mai frumoase vedete de de la noi din țară. Multă lume se întreabă cum reușește să se mențină, deși timpul trece. Actrița le-a dezvăluit fanilor secretele frumuseții sale și a oferit și câteva explicații cu privire la alimentele și metodele la care apelează pentru ca fiecare apariție a sa să fie impecabilă.