Mama Ramonei Bădescu, mărturisire despre copilul pe care și-l dorea fiica ei

12-13-vedete-ramona-badescu-parinti.jpg

Ramona, alături de părinţii ei. Azi, 29 noiembrie, vedeta împlineşte 49 de ani

Vestea că Ramona Bădescu este din nou singură i-a luat pe mulți prin surprindere. Cei doi s-au afişat oficial anul trecut, pe 29 noiembrie, la ziua de naştere a Ramonei, iar presa a scris mult despre idilă.

Cântăreaţa era tare încântată de relaţia cu Narcis, primul bărbat român de care se îndrăgostise: ”A existat şi o discuţie despre un copil. A fost un moment extrem de emoţionant despre care nu sunt pregătită să vorbesc”, povestea aceasta, cu câteva luni în urmă, referitor la cererea lui în căsătorie. 

Mama Ramonei Bădescu, doamna Liana, și-a exprimat regretul într-un interviu acordat pentru ziarul Click! că fiica sa nu i-a făcut un nepoțel sau o nepoțică.  ”Până acum ea a fost foarte interesată doar de meseria ei. Îşi dorea un copil, însă a tot amânat momentul. Tare mi-aş dori un nepoţel de la Ramona, deşi nu ştiu dacă mai e posibil la vârsta ei să mai fie mamă. Nu mai e la modă căsătoria, am văzut-o pe Ramona o dată în rochie de mireasă, dar tot mi-ar mai plăcea să o mai văd la altar”, a declarat, pentru Click!, Liana, mama Ramonei Bădescu. 

Loading...
 
 

Citește și