Mama prezentatorului Cristi Brancu a murit: «Îi mulțumesc pentru că exist»

brancuu.jpg

Mama lui Cristi Brancu a decedat
Foto Facebook

Cristi Brancu trece prin momente dificile, deoarece mama lui a decedat astăzi, 16 august. Prezentatorul tv este cuprins de tristețe, dar a avut puterea de a anunța apropiații și prietenii virtuali printr-un mesaj publicat pe rețelele de socializare că Ana Brancu, mama lui, s-a stins din viață.

Mama prezentatorului tv, Cristi Brancu, s-a stins din viață pe patul de spital unde era internată. El i-a scris un mesaj foarte emoționant mamei sale, mărturisindu-și dragostea și recunoștința pe care i-o poartă persoanei care i-a dat viață.

Mama lui Cristi Brancu s-a stins din viață

„Îi mulțumesc. Îi mulțumesc pentru că exist. Îi mulțumesc pentru o copilărie minunată. Îi mulțumesc că a crezut că voi fi ceea ce și-a dorit să fiu. Îi mulțumesc pentru anii în care a trăit alături de mine bucurii și greutăți. Astăzi a plecat. Mama mea, Ana (Gina) Brancu, a plecat azi de pe această lume, de pe un pat de spital. Toți cei care doresc să-și ia adio de la ea sunt așteptați la Cimitirul Bellu, unde va fi depusă de mâine după-amiaza. Înmormântarea e programată duminică, la ora 13, la Cimitirul Bellu. Dumnezeu să o aibă lângă ea în Lumină!”, a scris Cristi Brancu pe Facebook.

Loading...

Citește și

  • Actriţa Teatrului ”Constantin Tănase” şi colega de prezentare lui Cristi Brancu la „Agentul VIP” (Antena Stars) zâmbeşte din nou. Diagnosticată cu cancer de piele şi rămasă singură cu doi copii, după decesul soţului, Bianca Sârbu şi-a găsit alinare în braţele unui tânăr cu inimă mare, Bogdan Romanescu. Vineri, 12 ianuarie, ei şi-au oficializat povestea de dragoste.

  • Rocsana Marcu și-a surprins fanii și admiratorii cu o veste neașteptată. Vedeta de la Antena Stars și-a anunțat prietenii virtuali de pe Facebook că a renunțat la colaborarea cu postul de televiziune, unde a profesat de mai bine de trei ani. Blonda nu va mai apărea pe micile ecrane din cauza neînțelegerilor dintre ea și conducerea Antena Stars.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1