Mama Natură e regina petrecerilor! Video de senzație cu Roxana Ionescu

roxana_ionescu_mama_natura_sexy.jpg

roxana ionescu club distractie regina petrecerilor
Frumoasa Roxana Ionescu este sufletul petrecerilor de pe Litoral
foto: Facebook

Roxana Ionescu pare să fie sufletul petrecerii de fiecare dată când ajunge în vreun club. Iar zilele trecute, în minivacanța de 1 Mai, Mama Natură a dovedit încă o dată că se simte foarte bine când urcă pe scenă și e în centrul atenției.

La un after-party care a avut loc într-unul dintre cluburile de fițe din Mamaia, Roxana Ionescu nu a putut sta departe de scenă. Așa că, la un moment dat, a părăsit ringul de dans pentru a urca pe scenă, așezându-se, strategic, lângă pupitrul DJ-ului – așa cum este obișnuită, de altfel, să facă și în clubul din Timișoara, deținut de logodnicul ei, Tinu Vidaicu - și s-a apucat să îl filmeze pe toboșarul car avea grijă ca atmosfera din locația cu pricina să fie incendiară.

Și, evident, cum părea să se simtă foarte bine acolo, Mama Natură părea să nu își mai dorească să coboare de pe scenă, să stea, din nou, pe ringul de dans alături de ceilalți petrecăreți din clubul de fițe, dar, într-un final, a făcut-o pentru a i se alătura, din nou, iubitului, la dans.

Loading...

Citește și

  • Puneţi-vă baterii noi în telecomandă, căci de Revelion oferta televiziunilor e generoasă. Totuşi, bătălia pare că se dă anul acesta între TVR şi Antena 1, căci PRO TV n-a filmat nici un program special, mizând pe “Fort Boyard” şi pe concertul Loredanei.

  • roxana ionescu tinu vidaicu slabit

    Posesoarea unui bust natural de invidiat, Roxana Ionescu se mai poate mândri şi cu alte calităţi. Frumoasa vedetă are o siluetă perfectă la care a ajuns se pare fără a ţine vreo dietă specială. De când a slăbit, însă blondina este mult mai atentă la ce alimente pune pe masă şi recunoaşte că mănâncă multe salate, însă dă iama şi-n cartofi prăjiţi.

  • Roxana Ionescu (31 de ani) sau “Mama Natură”, aşa cum este cunoscută în showbiz, nu prea are noroc în dragoste. După ce în 2012 a divorţat din cauză că soţul a înşelat-o cu naşa lor de cununie, vedeta şi-a găsit liniştea în braţele lui Tinu Vidaicu (35 de ani), un afacerist din Timişoara. Dar iată că nici acum nu prea vede un viitor în relaţia ei.

  • A fost extrem de fericită când a aflat că va prezenta "Junior Chef" şi spune că nimic nu se compara cu bucuria de a lucra cu prichindeii.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1