Mama Mirei de la DJ Project: «După mai multe ore, ea tot avea cioburi în față»

mira.jpg

Mira, Maria Mirabela Cismaru, accident DJ Project, tir rasturnat, DJ Maxx, Gino Manzotti, spital, Ramnicu Valcea, DN7
În urma accidentului, Mira are o fractură nazală și o vertebră fisurată

Accidentul de luni, 18 septembrie, în care au fost implicați membrii trupei DJ Project, a făcut vâlvă. Deși Mira, noua solistă a grupului, și Gino Manzotti au fost răniți și au ajuns la spital, din fericire, se află în afara oricărui pericol.

Un tir s-a răsturnat pe DN7 și a acroșat două mașini, una dintre ele fiind cea a artiștilor. Cu mult noroc, au reușit să nu fie striviți de greutatea mastodontului, dar au ieșit cu greu din autoturism. Mira stătea întinsă pe bancheta din spate, iar asta a fost din nou noroc, căci dacă ar fi fost într-o poziție normală, lucrurile ar fi stat mult mai grav.

mira.jpg

mira
Mira începuse colaborarea cu DJ Project de doar trei zile
Foto: arhivă personală

 

Mama Mirei a intrat în direct la emisiunea lui Cătălin Măruță și a povestit groaza prin care a trecut. A plecat degrabă de la Târgu Jiu la Vâlcea pentru a fi aproape de fiica sa. "Mira m-a sunat. Mi-a zis: «Mami, vino că am făcut accident». Imediat cum a ieșit,a rugat o femeie să-i dea telefonul să mă sune. Să sperăm că nu se complică nimic. E stabilă, e ok, dar a trecut printr-un coșmar, a spus Aurelia Cimpoieru, mama solistei.

Femeia a luat-o pe Mira de la spitalul din Vâlcea și a adus-o la o clinică privată din București. Mira avea cioburi în față chiar și când mama ei a ajuns de la Târgu Jiu la Vâlcea. "Am zis că nu e posibil ca după atâtea ore să nu o curețe nimeni și să stea cu cioburi în față". 

mira1.jpg

mira
Mira începuse colaborarea cu DJ Project de doar trei zile
Foto: Facebook

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1