Mama Mariei Constantin face mărturisiri despre cine a ajutat-o cu adevărat pe fiica ei să devină celebră

Carmen Constantin nu pare deloc mirată de despărțirea fiicei ei de Marcel Toader, și spune că Maria și-a câștigat singură un nume în muzică, fără să fie ajutată de el, așa cum a mai susținut în public.

Maria Constantin se trage din satul vâlcean Livezi, acolo unde mama ei se îngrijește de o gospodărie mare, cu animale de crescut și pământuri de lucrat. 

”Nu am ce să vă spun despre divorțul Mariei! Sunt oameni mari amândoi și nu înțeleg de ce se face un asa capăt de țară pentru o simplă separare între doi oameni! Nu sunt primii și nici ultimii care aleg să se despartă. Dar lumea e interesată numai de acest gen de lucruri, de chestii superficiale", a declarat Carmen Constantin pentru wowbiz.ro.

”Pe cine interesează că fata mea a muncit enorm, că a repetat mii de ore ca să ajungă unde e acum, ca și înainte să-l cunoască pe Marcel avea un nume în muzică, că Maria câștigase concursuri și olimpiade?", a răbufnit femeia. "Maria a făcut flaut de mică, dar de cântat muzică populară nu s-a gândit nici un moment până nu i-a spus tatăl ei, în liceu, că poate să facă asta! Ea credea că va cânta doar muzică clasică până atunci, dar soțul meu a văzut mai departe decât ceilalți!", a completat Carmen Constantin, care a rămas văduvă în decembrie 2015, când Ilie Constantin, tatăl Mariei, cunoscut instrumentist, a murit ca urmare a unui infarct.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Un şut în fund, un pas înainte! Cam aşa se poate traduce divorţul dintre Maria Constantin şi Marcel Toader. Cântăreaţa de muzică populară are agenda plină de evenimente de când se află în scandal cu omul de afaceri de care se pregăteşte să divorţeze. Nu are timp să se plângă, căci primeşte solicitări din toate părţile. Cântă la nunţi, iar ultimul contract pe care a pus mâna, îi va aduce faimă internaţională.

  • Maria Constantin, Marcel Toader divort, scandal, infidelitate, Judecatorie, notar, Maria Constantin avocat, tribunal

    Împuşcături în plină zi în Capitală! Nu este scenariul unui film poliţist, ci un duel real, între două vedete autohtone!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1