Mama lui Andrei Gheorghe, grav bolnavă din cauza unei infecții intraspitalicești: „Vrea să moară”

andrei-gheorghe_1_0.jpg

mama lui andrei gheorghe bolnava
Omul de radio suferă cumplit
Foto: Arhiva Click!

Andrei Gheorghe trece prin clipe cumplite. Mama acestuia a fost internată într-un spital din Constanța, pentru un control de rutină, însă starea i s-a agravat din cauza unei infecții pe care a căpătat-o în spital.

„Mama mea e în spital, în Constanța. E bătrână, bolnavă și plânge. S-a internat pentru un control de rutină. I s-a instalat o branulă care a provocat o infecție violentă. Mâna i s-a umflat ca un butuc, o doare, i s-a comunicat că va trebui operată, nu doarme, suferă și vrea să moară. Nu mai vede bine și îmi spune că operația costă 6.000. Nu are banii ăștia, a muncit o viață, dar nu îi are. Casa a pierdut-o, prietenii i-au murit, copilul e în alt oraș, e singură și speriată. Ce să fac? Cum să o ajut?? Cum să asist indiferent la atâta nedreptate? Cum să mă duc mâine să plătesc taxele? Să-i trimit bani? Asta și fac, lunar, de când a ieșit la pensie. Cu ce a greșit? A crescut copii, a ajutat adulți, a respectat legea, nu a furat, a trăit iubirea, iar acum se sfârșește umilită, o epavă, un nimic. Un rest de carne măcinat de dinții societății din care a făcut parte, dar pentru care astăzi nu mai are decât balast. Dulce, senină, bătrânețe”, a scris Andrei Gheorghe, pe contul lui personal de Facebook. 

Loading...
 
 

Citește și

  • andrei gheorghe

    Moment dificil pentru Andrei Gheorghe, om cu vechime în istoria modernă a radioului comercial. Realizatorul matinalului Pro FM a fost pus pe liber la expirarea contractului. ”Chiar în prima zi de la mutarea studioului Pro FM în sediul Digi, am aflat că ar fi sunat Cosmin Prelipceanu să întrebe când voi fi dat afară”, a declarat Gheorghe pentru Pagina de Media.

  • Ploaie de vedete, miercuri seară, la avanpremiera peliculei „Căpitanul America: Războiul Civil”, pentru a urmări, la Cinema Afi Cotroceni, prestația actorului nostru, Sebastian Stan.