Mama Denisei Răducu, gânduri negre în miez de noapte

d23-neata-foto-2-2col-11cm.jpg

foto
Mama Denisei suferă cumplit în continuare
Foto: Click!

Au trecut aproape trei luni de când Denisa Răducu a trecut în nefiinţă, dar mama ei nu poate scăpa de gândurile negre şi singura ei alinare o găseşte în momentele petrecute la cimitirul fiicei, răpuse de cancer. Familia încercă să îi uşureze durerea şi să îi fie alături, dar ea refuză să accepte o mână de ajutor din partea celor dragi.

Geta Dovleac, mama Denisei Răducu, plânge neîncetat şi se duce zilnic la mormântul fiicei, indiferent de oră. Recent l-a speriat pe soţul ei îngrozitor. i-a spus că doreşte să se arunce în faţa trenului pentru a putea scăpa de durere, iar apoi s-a dus la cimitir, deşi era aproape ora 12 noaptea. Când şi-a limpezit mintea şi s-a întors de la cimitir, a decis să doarmă în maşină. Desigur, soţul ei s-a panicat, gândindu-se la ameninţarea acesteia de a se sinucide şi a pornit să o caute disperat în tot cartierul.

„Fanii îi aduc flori, vin mereu aici, ca la pelerinaj. Întotdeauna am lumânări şi tămâie pentru Denisa. Îi mai aduc şi lumânări electrice, să fiu eu sigură că are lumină. Eu mă culc cu Denisa în gând şi mă trezesc cu Denisa în gând. Chiar dacă mai am o fată şi trei nepoate frumoase foc, eu tot cu ea în gând sunt. O visez mereu veselă, îmi zice mereu că este bine, să stau liniştită. Încearcă să-mi transmită ceva să nu mă plâng. Îmi cere haine, rochii. Rochia ei preferată era una albă. Mai avea o rochie preferată, una neagră cu argintiu pe la poale. Astea două îi plăceau ei. Am plecat într-o noapte pe la 12:00, am fost la cimitir. Eu m-am întors şi m-am culcat în maşină. Marian m-a căutat toată noaptea, m-a căutat cu vecinii. M-a căutat pe calea ferată pentru că eu cu o zi înainte am zis că mă duc să mă arunc. M-a găsit spre dimineaţă în maşină”, a povestit Geta Dovleac, la o emisiune de pe Kanal D.

loading...

Citește și

  • La doar 27 de ani, Denisa Manelista s-a stins după cinci luni de suferință cruntă, măcinată de un cancer hepatocelular. Moartea tinerei a lăsat în urmă o familie îndoliată și o mamă sfâșiată de durere. Femeia a ajuns să meargă zilnic la mormântul fetei sale unde își strigă durerea și îl roagă pe Dumnezeu să o ia mai repede.

  • Denisa Manelista, Denisa Raducu, mama indurerata, cimitir, parastas, mesaje de Dincolo, suferinta

    Nici moartea fiicei lor nu a putut să liniștească apele între Emilian Răducu și Geta Dovleac. După ce au iscat un scandal de toată frumusețea la înmormântarea Denisei Manelista, la nici o lună de la moartea cântăreței, cei doi s-au certat ca la ușa cortului la mormântul ei. Cei doi s-au înjurat și au recurs la gesturi înjositoare.