Mama Antoniei a crescut trei nepoţi şi a devenit educatoare

antonia14-anotnia-denise-iacobescu.jpg

Antonia şi mama ei, Denise, par două surori apropiate de vârstă

De când a revenit din SUA în România, mama Antoniei a încercat mai multe meserii. Denise Iacobescu (52 de ani) a fost vânzătoare la un magazin de bijuterii, apoi la unul de haine bărbăteşti, dar şi cosmeticiană la un salon de înfrumuseţare.

Acum, frumoasa brunetă se ocupă de copii. Mai precis, este educatoare la o grădiniţă din Bucureşti şi îi place enorm jobul, având în vedere că are deja experienţă cât cuprinde cu cei trei nepoţei de la Antonia (30 de ani): Maya Rosaria (8 ani şi 8 luni), Akim Alexandru (3 ani şi jumătate) şi Dominic (4 ani şi jumătate).

„Primul meu job, când m-am întors din America, a fost să vând la un magazin de lux. Am revenit la meseria de bază: cosmeticiană, make-up artist. Am făcut cursuri de croitorie şi de masaj. În SUA am făcut şcoala de cosmeticiană, iar acolo se numeşte estetician. M-am angajat la salon şi am predat. M-am mutat în Vegas şi am avut propriul meu business. Tot ce ţine de frumuseţe. Înainte să locuiesc în SUA am călătorit prin Europa. Am stat în Elveţia şi în Norvegia”, a povestit Denise. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1