Joi e marea finală! Ce a făcut Nea Raţă cu cele 150 de oi din „Ferma vedetelor”

nea_rata.jpg

nea rata, interviu, ferma vedetelor, finala ferma vedetelor, PRO TV, reality-show, vacanta, Dubai, familie nea rata
Nea Raţă a fost trei sezoane la "Ferma vedetelor"

Mult a fost, puţin a mai rămas! Pe 13 februarie începea la PRO TV cel de-al treilea sezon al emisiunii “Ferma vedetelor”, iar joi, 17 mai, de la 21.30, vom asista deja la marea finală, unde Daniel Iărdăchioaie, Vladimir Drăghia, Graţiela Duban, Cătălin Neamţu, Cosmin Natanticu şi Tania Popa se vor bate pentru premiul de 50.000 de euro. Nea Raţă, cel care i-a ajutat, dar le-a făcut şi zile fripte, ne-a oferit un interviu despre tot ce nu s-a văzut la “Ferma vedetelor”.

Nea Raţă (51 de ani) e originar din Bacău, însă acum locuieşte în Constanţa, unde are mai multe terenuri, pe care le munceşte împreună cu familia lui. De profesie tehnician agronom, zbirul de la „Ferma vedetelor” a hotărât cu ani în urmă să se ocupe de propria fermă, având o afacere în domeniul agriculturii. Aşa că a cumpărat pământ, iar în 2015 a primit vizita unor reprezentaţi de la PRO TV, care l-au invitat la un casting pentru reality-show-ul „Ferma vedetelor”. Iar de atunci a ajuns deja la al treilea sezon: primul a fost la Cocani (Dâmboviţa), al doilea, în Cipru, iar cel de acum, la Porumbacu de Sus (Sibiu).

Click! Aţi ajuns la finalul celui de-al treilea sezon. Cum vi s-a părut toată experienţa, având în vedere că aţi avut-o colegă pe Monica Bârlădeanu, în locul Iuliei Vântur?

ferma_vedetelor_6.jpg

nea rata, interviu, ferma vedetelor, finala ferma vedetelor, PRO TV, reality-show, vacanta, Dubai, familie nea rata
Ei, mai puţin Rona Hartner, se vor duela pentru premiul de 50.000 de euro

Florin Raţă: Sezonul a fost frumos (n.r. filmările au avut loc în primăvara lui 2017). M-am bucurat că ne-am întors acasă, în România, şi că am avut o nouă colegă cu care m-am înţeles foarte bine! Cel mai mult m-am bucurat că fermierii au făcut multă treabă, au învăţat multe lucuri noi şi a fost primul sezon în care au reuşit să mănânce din ceea ce au plantat în grădina lor.

V-aţi ataşat de cineva mai mult în acest sezon?

M-am ataşat de toţi, pentru că a fost o gaşcă foarte frumoasă, plină de viaţă şi de glume, nu aveai cum să te superi pe ei.

Ce s-a întâmplat cu ferma şi cu animalele după ce s-a terminat show-ul?

Ferma a rămas acolo unde era (râde). Animalele s-au întors la proprietarii lor. Pe Nea Pavel l-aţi văzut cu toţii la televizor, el era responsabil cu oile.

Bogdan, fiul dumneavoastră, a fost şi el în emisiune. Ceilalţi membrii ai familiei au venit şi ei?

A venit întreaga familie la finală şi tuturor le-a plăcut foarte mult! 

Ce planuri aveţi pentru propria gospodărie?

Munca de sezon la fermă, care presupune mult de lucru pe câmp. 

2-bd-4-8915151.jpg

nea rata, vacanta, dubai, familie, ferma vedetelor
Nea Raţă, alături de soţie şi cei doi copii, în vacanţă

Aţi fost în Dubai, în vacanţă. Cum aţi ales această destinaţie?

Excursia din Dubai a fost o surpriză pentru soţia mea. Am stat vreo 8 zile acolo şi am descoperit multe locuri frumoase. Am ales să mergem acolo pentru că am vrut să vedem câţi ani ne mai trebuie până ajungem şi noi la nivelul lor şi cred că mai avem nevoie de 500 de ani.

Ce v-a plăcut cel mai mult acolo? V-aţi planificat dinainte obiectivele?

Dar ce nu mi-a placut?! Toate sunt la locul lor! Aveam câteva obiective pe lista noastră, pe care doream să le vedem, dar am vizitat mult mai mult decât ne-am propus! Am fost la Burj Khalifa, la fântânile dansatoare, la grădinile suspendate, la Village Garden şi la Abu Dhabi. La faţa locului am descoperit fabrica de ţesut covoare cu fir de aur, ne-am dat cu schiurile în mall, am fost la Mer Beach şi Dubai Parks and Restors. A fost foarte frumos.  Cel mai mult mi-a placut la safari, în deşertul Qatar, dar şi să urcăm 126 de etaje, în 50 de secunde, la Burj Khalifa, pentru a vedea oraşul noaptea.

2-bd-2-891551.jpg

nea rata, vacanta, dubai, familie, ferma vedetelor
Nea Raţă şi-a dus soţia, Elena, în „Dubai Safari Park”, ajungând de la civilizaţie şi în deşert

Ce aţi mâncat bun în Dubai din preparatele lor? Dar din bucătăria noastră ce preferaţi?

Nişte carne de oaie făcută după reţeta lor arăbească. Mie îmi place oaia.  Îmi plac toate produsele româneşti, de la ouă, brânză, la sarmale şi cred că produsele tradiţionale sunt mai bune decât fonfleurile occidentale.

Care este următoarea vacanţă planificată?

Va fi în Portugalia, cu familia, pentru că acolo au stabilit copiii să mergem. Ei au ales destinaţia şi eu vreau să îi ţin lângă mine cât de mult pot, pentru că ei cresc repede şi nici nu îţi dai seama când trece timpul.

Loading...

Citește și