Maia Morgestern a împlinit 59 de ani de Ziua Muncii! Cum a petrecut actrița

familia_maiei_1.jpg

Maia, alături de cei trei copii și de soț

Pe 1 mai, extraordinara actriță Maia Morgestern a împlinit frumoasa vârstă de 59 de ani.

Vedeta a început petrecerea de Paște mai devreme, căci i-a avut alături pe cei mai dragi oameni din familie, adică cei trei copii ai ei, și pe soțul ei, actorul Claudiu Istodor (60 de ani). Cei doi au un fiu, Tudor Istodor, actor, care a fost prezent la ziua mamei, alături de cele două surori mai mici ale sale, Eva Leea Cabiria Istodor (22 de ani) și Ana Isadora Istodor (18 ani). Tudor, care e cel mai mare dintre copii, a publicat pe rețelele de socializare o imagine cu întreagă familie.

Și actrița din "Patimile lui Hristos", film pe care l-ați văzut zilele acestea la tv, a mai postat o fotografie doar cu cele două fiice ale ei și a scris lângă ea "Florile mele". 

5 lucruri inedite despre Maia Morgenstern 

1. Puțini știu că numele întreg al vedetei este Maia Emilia Ninel Morgenstern și s-a născut în București, într-o familie de evrei. A studiat la Academia de Teatru și Film între anii 1981 și 1985, iar apoi a jucat la Teatrul Tineretului din Piatra Neamț, până în 1988. A apărut apoi pe scena Teatrului Evreiesc de Stat din București, după care s-a alăturat trupei de la Teatrul Național „Ion Luca Caragiale”.
2. Numele ei, Morgenstern, înseamnă în germană „Luceafărul de dimineață”, nume dat Fecioarei Maria, personajul pe care l-a jucat în filmul Patimile lui Hristos. Regizorul Mel Gibson, un devotat romano-catolic, pare să fi luat în considerare, printre altele, acest detaliu ca fiind semnificativ pentru alegerea ei în acest rol.
3. Debutul în cinematografie s-a produs în anul 1983, cu filmul "Prea cald pentru luna mai", în regia Mariei Callas Dinescu.
4. Se zvonește de ceva timp că actrița ar lucra pentru un alt proiect cu aceiași Mel Gibson și Jim Caviezel. Acesta s-ar numi "The Passion of the Christ: Resurrection". Dintre proiectele Maiei Morgestern mai amintim "What About Love" și "Harvest".

Citește și: 

Maia Morgenstern și fostul soț, familie perfectă într-un serial tv la 20 de ani de la divorț: «Ne e bine împreună»

Maia Morgenstern, dezvăluiri intime de ziua fiului: i s-a rupt apa în timp ce făcea un tort

Loading...
 
 

Citește și