Maia Morgenstern, din nou în clipul lui Moga

12_maia.jpg

Maia și Moga s-au distrat pe platoul de filmare

Marius Moga (36 de ani), juratul de la ”Vocea României Junior” (Pro TV), lansează mâine videoclipul „Mă doare la bass”, o colaborare cu Shift şi What’s Up., în regia lui Iulian Moga, fratele compozitorului.

În această producție muzicală îi veți regăsi pe actorii Răzvan Vasilescu (63 de ani), dar și pe Maia Morgenstern (56 de ani), cu care Marius a mai lucrat, în urmă cu 11 ani, și la piesa celor de la Simplu cu Wassabi „Mr. Originality”. Conform scenariului, cei doi erau atunci antrenori de fotbal, iar la un moment dat Maia l-a lovit cu capul în gură. De data aceasta, Marius s-a deghizat în mai multe personaje, astfel că va fi foarte greu să îl recunoaşteţi. Compozitorul a glumit cu fanii de pe Instagram, menționând că, de-a lungul celor patru zile de filmări, fratele său Iulian s-a răzbunat pentru toată copilăria.

Loading...
 
 

Citește și

  • maia_morgenstern

    A filmat orice, de la călugăriţă, la scene în pielea goală, și a fost la un pas să primească premiul Oscar. Maia Morgenstern a cunoscut dragostea, a trăit-o, iar când lucrurile n-au mai mers, nu s-a temut să o ia de la capăt. La 1 mai, marea noastră actriță împlinește 56 de ani.

  • Artiştii de peste Prut, Carla’s Dreams, urcă pe scenă doar cu feţele pictate, însă ideea nu e originală. Iată că, în urmă cu 14 ani, Randi şi Marius Moga se jucau la fel, de-a v-aţi ascunselea, cu fanii. O vreme s-a crezut că este vorba despre o trupă străină, căci prea le ziceau bine pe engleză. Randi dă timpul înapoi şi-şi aminteşte într-un interviu de suflet de perioada în care au cunoscut succesul.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1