Ileana Lazariuc, ieri îşi arăta sânii în filme, azi duce un trai de prinţesă

8-vedete-11.jpg

2019 - Ileana şi Ion Ion Ţiriac, fiul magnatului Ion Ţiriac, au împlinit zece ani de căsnicie

Ileana Lazariuc, fiica solistei Anastasia Lazariuc, care pe 12 aprilie a împlinit 37 de ani, a cochetat, în anii tinereţii, cu lumea artistică. A fost solistă în ”Trinity” şi a jucat în filmul ”Supravieţuitorul”, regizat de Sergiu Nicolaescu, în care şi-a arătat nurii. Din păcate, de când s-a căsătorit cu Ion Ion Ţiriac, ea a renunţat la lumina reflectoarelor.

Ileana Lazariuc s-a dedicat total vieţii de familie, fiind căsătorită de zece ani cu Ion Ion Ţiriac, fiul magnatului Ion Ţiriac, cu care are doi copii. Născut în urmă cu 37 de ani în Moldova, în comuna Băcioi, din periferia Municipiului Chişinău, ea este fiica cântăreţei Anastasia Lazariuc si a lui Gheorghe Criganuţă. 

La 15 ani, ea debuta ca fotomodel, iar în ianuarie 2002,  pozează pentru revista Playboy. A încercat şi o carieră muzicală, alături de trupa Trinity, în care le avea colege pe Lili Sandu şi pe Rocsana Marcu. Din păcate, formaţia a avut o existenţă scurtă pe piaţa muzicală românească. 

8-vedete-5.jpg

2008 - Ileana a jucat alături de Lucian Viziru în ”Supravieţuitorul”

Apoi, Ileana a decis să-şi încerce norocul şi ca actriţă. A primit oferta de a juca în serialul “Burlacii” de la TVR 1, cu Mihai Călin, Ioan Andrei Ionescu, şi Rozi şi Rabă. Apoi a făcut furori în “Supravieţuitorul (2008)” film regizat de Sergiu Nicolaescu, în care a filmat goală-puşcă, în rolul Zaradei, dar şi în serialul  “Chiquititas” (2007), difuzat de Kanal D, unde le-a avut partenere pe Rocsana Marcu şi pe Cosmina Păsărin. Ileana Lazariuc a devenit extrem de discretă cu viaţa ei privată de când a intrat în familia fostului jucător de tenis Ion Ţiriac (78 de ani), singurul român prezent în Top Forbes al miliardarilor lumii, cu o avere estimată la 1,1 miliarde de dolari. Ileana şi Ion Ion au locuit până în urmă cu patru ani la Paris, unde cuplul deţine o proprietate, dar şi la Monaco. 

8-vedete-90.jpg

Fiul ei cel mare, Alexandru, e aproape cât ea de înalt

Bruneta şi fiul lui Ion Ţiriac sunt părinţii a doi băieţi, Alexandru (11 ani),  şi Nicholas Noah (9 ani). Ileana este şi o fire practică, aşa că toate hainele scumpe pe care nu le mai poartă le-a scos la vânzare în magazinul ei, aflat în Dorobanţi, la preţuri care ajung şi la 1.000 de euro. 

Mama ei, Anastasia Lazariuc, e impecabilă la 65 de ani!

8-vedete-8.jpg

Anastasia, la debutul muzical

Celebra artistă a ”Epocii de Aur”, Anastasia Lazariuc,  arată fabulos şi acum, la 65 de ani. Ea a dezvăluit reţeta tinereţii fără bătrâneţe:”Am zile când am poftă să mănânc mai mult şi mă înfrupt din toate, dar am şi multe zile în care nu prea simt nevoia să mănânc. Când aveam copiii acasă găteam mai mult. Acum nici nu-mi vine să fac mare lucru de mâncare pentru mine, mai degrabă o salată.

8-vedete-9.jpg

Solista pare cu 20 de ani mai tânără

E foarte important să bem foarte multe lichide, de preferat apă. Am avut noroc şi de o genă bună. Mama era slăbuţă, tata înalt şi slab, copiii mei sunt la fel. Dar cred că fiecare dintre noi trebuie să aibă un pic de grijă la ce mănâncă. Noi suntem doar o cutiuţă care are nevoie de energie. Dar energia nu vine de la mâncare, vine de la soare, de la aer, de la natură. Iar prea multă mâncare ne oboseşte”, a povestit Anastasia Lazariuc în cadrul emisiunii “Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars.

Loading...

Citește și

  • Dacă te uiţi la Ileana Lazariuc ai putea să juri că timpul a rămas în loc pentru ea. Însă nu acelaşi lucru ai putea să spui atunci când apar în cadru şi cei doi băieţi pe care îi are cu Ion Alexandru Ţiriac. Alexandru şi Nicholas au crescut şi sunt înalţi, moştenindu-i pe tatăl şi pe bunicul lor, iar mămica arată ca o puştoaică pe lângă ei.

  • Anastasia Lazariuc dietă

    Indiferent de vârstă, vedetele autohtone se menţin în formă cu trucuri bine ţinute la secret. Vezi Anastasia Lazariuc, Bianca Drăguşanu sau Carmen Brumă. Click! a aflat care sunt secretele lor de frumuseţe şi cum reuşesc să arate atât de bine.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1