Mai fierbinte decât cuptorul. MasterChef Patrizia, cu rochia până sub fund

Are 48 de ani, este supranumită “Liza Minelli a României”, datorită asemănării cu celebra actriţă americană, se îmbracă numai în negru şi face ravagii şi în bucătărie, şi la evenimentele mondene. Chef Patrizia Paglieri a luat caimacul la premiera peliculei “Octav”.

Miercuri seara (4 octombrie) a fost “ploaie” de vedete pe covorul roşu de la Sala Palatului, unde a avut loc premiera filmului “Octav”, cu Marcel Iureş şi Victor Rebengiuc în rolurile principale. Doamnele şi domnişoarele au preferat să se îmbrace în negru, însă asul de pică îi revine Patriziei Paglieri, cea care nu are în garderobă decât haine precum tăciunele. Şi, pentru că a slăbit vizibil după experienţa de la “Ferma vedetelor”, show filmat pentru PRO TV încă din primăvară, chef Patrizia şi-a scurtat şi lungimea rochiilor. Şi bine a făcut, pentru că are picioare demne de arătat. Fosta jurată de la “MasterChef” a purtat un minijup îndrăzneţ la premiera de la Sala Palatului şi a atras toate privirile. Bretonul sexy şi rujul strident au completat perfect ţinuta.

img_0062.jpg

Patrizia Paglieri, MasterChef, premiera, Octav, Sala Palatului, tinuta sexy, minijup, all black
Patrizia Paglieri a strălucit pe covorul roşu
foto: Dorin Constanda
Loading...
 
 

Citește și

  • Aţi văzut-o în juriul emisiunii “MasterChef”, de la PRO TV, aţi întâlnit-o la restaurante celebre din Bucureşti, unde şi-a pus semnătura pe preparate, dar de fiecare dată chef Patrizia Paglieri avea la ea machiajul puternic şi hainele negre.

  • Patrizia Paglieri, MasterChef, premiera, Octav, Sala Palatului, tinuta sexy, minijup, all black

    Toată ziua stă în bucătărie, aşa că este aproape imposibil să nu se atingă de preparatele care îi ies din mâini. Chef Patrizia Paglieri, fosta jurată de la "Masterchef", găteşte pentru propriului ei restaurant şi a dus de când se ştie o luptă continuă cu greutatea. De vină sunt tocmai ispitele culinare, cărora bruneta nu le poate face faţă, dar încearcă să slăbească prin alte metode.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1