Mai bune la 40 de ani decât la 20. Timpul curge invers pentru ele

b1untitled-1.jpg

Carmen Brumă. La 16 ani avea 86 kg, la 40 cântărește 58, iar poza ei e bună de lipit pe frigider

Pentru ele timpul nu e o povară. Acum, când sunt trecute de 40 de ani, se plac mai mult decât atunci când erau tinere şi fără grija ridurilor. Sportul, alimentaţia, dar şi intervenţiile chirurgicale le-au ajutat pe câteva vedete să fie mai frumoase ca la 20 de ani.

Unele femei se simt mai frumoase şi mai încrezătoare la vârsta maturităţii. Teo Trandafir este un exemplu. În urmă cu 20 de ani, pe când realiza emisiunea ”Bună dimineaţa, România”, alături de Mircea Badea, la postul Tele 7abc, iar mai apoi emisunea matinală ”Dimineaţa devreme”, la Antena 1, simpatica prezentatoare avea peste 120 kg.

Zoom
Teo Trandafir. Avea doar 26 de ani când debuta la Tele 7abc. Acum, la 49 de ani, Teo este o altă persoană

Fanii o iubeau pentru energia debordantă, dar şi pentru inteligenţa ei, aşa că aspectul exterior nu a mai contat. Iată însă că în prezent, la aproape 50 de ani pe care-i împlineşte în iunie, Teo este alt om. A slăbit peste 60 kg în urma unei intervenţii de mişcorare a stomacului, a făcut câteva vizite la salonul esteticianului, iar acum îi este drag să se privească în oglindă. Între cele două imagini e o diferenţă de 30 de ani, iar schimbarea este colosală.

Zoom
Iuliana Tudor. La 20 de ani își acoperea formele cu haine largi, iar la 40 are curaj să poarte mulat și decoltat

Şi Carmen Brumă se poate lăuda cu imaginea de acum. Partenera lui Mircea Badea a postat pe Facebook două poze între care este o diferenţă de 25 de ani. Într-una ne-o prezintă pe Carmen în anul 1993, la vârsta de 16 ani, când cântărea 86 kg, iar în cea de-a doua poză, pe Carmen în 2018, la 40 de ani, extrem de sexy, ”lucrată” la sală, cu un abdomen pe care poţi juca şah. ”Am îmbătrânit”, spune ironic frumoasa cârlionţată. În râs îşi poate lua vârsta şi Raluca Bădulescu.

În octombrie a împlinit 43 de ani, însă dacă vei compara pozele cu ea de acum 20 de ani, o să ai un şoc. Jurata de la Kanal D e de nerecunoscut.

Zoom
Raluca Bădulescu. La 42 de ani, jurata de la “Bravo, ai stil” are 55 kg. La 26 cântărea 120

Cu câţiva ani înainte să împlinească 40 de ani, ea şi-a făcut un jurământ de care iată că s-a ţinut de cuvânt. Şi-a promis că va fi alta din punct de vedere fizic, aşa că în 2013, când cântărea 120 kg, ea şi-a făcut o operaţie de micşorare a stomacului. Acum cântăreşte 55 kg, şi-a pus silicoane, şi-a tăiat excesul de piele de la braţe şi abdomen, şi-a schimbat dantura, garderoba, iar acum pare o păpuşă Barbie.

Acelaşi lucru se poate spune şi despre Iuliana Tudor. În adolescenţă purta sacouri largi, care-i ascundeau formele, însă acum, la 40 de ani, prezentatoare TVR este o doamnă şarmantă şi îndrăzneaţă.

answear.ro%20

loading...
Loading...