Nicu Alifantis, despre asemănarea cu Arnold: «Mai am de lucrat la mușchi și la câine, restu-i perfect»

16.jpg

Nicu Alifantis (66 de ani)

Talentatul solist de muzică folk Nicu Alifantis a împlinit ieri 66 de ani, prilej pentru fanii din întreaga țară de a-l felicita și de a-i trimite sute de mesaje: ”La mulți ani, Nicu Alifantis, te ador pentru ceea ce ești și mă încânți cu muzica ta rafinată, superbă.

Să fii sănătos, să ne bucuri pe toți”, i-a scris un iubitor de muzică. Deși pe scenă pare un munte de seriozitate, Nicu Alifantis are simțul umorului. Deunăzi, el și-a postat pe Facebook o fotografie în care îl imită pe celebrul actor Arnold Schwarzenegger (72 de ani), din seria ”Terminator”. Recunoaște însă că ar mai fi loc de mici retușuri: ”Mai am de lucrat la mușchi și la câine, restu-i perfect!”, a scris el, în dreptul pozelor. 

17.jpg

Arnold Schwarzenegger (72 de ani)

 

A fost în scandal cu Mircea Badea

Nicu Alifantis, cunoscut muzician, actor, poet și compozitor, a fost revoltat din cauza atacului lui Mircea Badea la adresa artiștilor, pe care i-a denigrat în cadrul emisiunii sale, „În Gura Presei”. Veteranul a publicat pe pagina sa de socializare o scrisoare deschisă adresată prezentatorului tv, în care să nu mai jignească și să-și prezinte scuzele.

„Domnule Mircea Badea. Mă adresez dumneavoastră cu apelativul „domnule”, din respect pentru părinții dumneavoastă pe care-i cunosc de foarte multă vreme și cărora le port o stimă deosebită. De câtva timp asist la o serie de denigrări permanente pe care le aduceți breslei din care fac parte. Vă atrag atenția că sunt profund revoltat de această atitudine și vă somez să încetați și să vă cereți scuze public pentru modul absolut jignitor în care vă adresați artiștilor români.
Îmi amintesc de perioada în care erați adus, bănuiesc împotriva dorinței dumneavoastră, de doamna Badea la Teatrul Mic. Se pare că acest lucru n-a ajutat la nimic. Vă înțeleg frustrările. Ecuația matematică a vieții dumneavoastră se pare că n-a dat rezultatul corect. Asumați-vă acest lucru cu demnitate. Și nu uitați, prin această atitudine nu reușiți să faceți decât un mare deserviciu atât dumneavoastră cât și instituției pe care o reprezentați. Disprețul pe care-l manifestați față de slujitorii artei românești este absolut dezgustător. „Nu dați doi bani pe artistul român”? Foarte bine, mutați canalul, nu mai intrați într-o sală de teatru sau una de concerte, dar nu ne mai jigniți. Suntem destul de puși la colțul indiferenței de mai marii puterii zilei. Artistul român nu „ghiorlăie”, domnule. Încearcă doar să existe, să se exprime și să se manifeste cum poate într-o țară tristă, sărăcită și aproape distrusă. Nu vă permit să ne mai jigniți, iar anii de muncă pe care-i port în spate îmi permit să vă cer imperativ acest lucru. Vă rog să mă ocoliți de azi înainte, domnule."

 

Loading...

Citește și