Magda Pălimariu a făcut ravagii la piscină, de ziua ei

12-13-vedete-1Magda Pălimariu .jpg

Magda Pălimariu
Magda a tras o bălăceală pe cinste

Vedeta care vă aduce aproape în fiecare zi informaţii despre vreme, la PRO TV, şi-a aniversat duminică ziua de naştere, la piscină, departe de agitaţia din Bucureşti.

Magda Pălimariu a împlinit 37 de ani, dar a dorit să le demonstreze fanilor că vârsta este doar un mic detaliu din buletin, căci, în realitate, pare doar o puştoaică. Ea şi-a pus în evidenţă, cu acest prilej, şi bustul apetisant, fotografia aducându-i zeci de aprecieri pe Internet. ”Uau, ce frumoasă eşti, şi ce linii apetisante ai, Magda!”, a complimentat-o un fan mai îndrăzneţ.

Magda Pălimariu este una dintre cele mai sexy vedete ale PRO TV şi, conştientă de atuurile ei fizice, ea nu ratează nici un prilej de a-şi posta pe Facebook poze în care se mândreşte cu talia de viespe.

loading...
Loading...

Citește și

  • Magda Pălimariu (37 de ani) a divorţat la fix un an de când se căsătorise în mare secret cu alesul inimii ei. Prezentatoarea rubricii Meteo de la Pro TV nu a dezvăluit niciodată cu cine s-a măritat, ea dorind să îl ţină departe de ochii presei şi ai publicului.

  • magda palimariu bebelus nasa sora nepotel

    Prezentatoarea rubricii Meteo de la Pro Tv a intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru un eveniment important în familie. Magda Pălimariu va fi naşă de botez pentru nepoţelul ei care a venit pe lume la finele anului trecut. Emoţionată şi fericită, blonda a început de pe acum să-şi caute ţinuta.