Mădălina Petre: „Şi la 50 de ani voi fi tot Veveriţa”

veverita.png

Mădălina Petre
foto: arhivă
Citeste tot despre: 

O ştiţi ca „veveriţa lui Măruţă” sau ca jumătatea trupei RedBlonde. Noi am vrut să vedem ce mai face, de când nu mai apare pe micile ecrane.

OK!: Te mai strigă lumea „veverița lui Măruță”?
Mădălina Petre: Ooo, da! Clar aşa mi-a rămas porecla şi cred că şi la 50 de ani voi fi tot “veveriţa”. Oricum este un apelativ care nu mă deranjează absolut deloc, fiind asociat cu un brand atât de mare şi longeviv ca “La Măruţă” şi cu o fire veselă şi agitată ca a mea!

Ţi-e dor de agitaţia din televiziune, de trupa de acolo?
Normal că îmi este dor! Emisiunea şi atmosfera de acolo m-au format ca artist şi ca om! Spiritul acela de echipă nu l-am mai întâlnit niciunde, dar încerc să îl susţin şi să îl promovez. De agitaţie încă am parte. Totuşi, este una mult mai controlată acum! Cu băieţii din trupa ZERO vorbesc săptămânal, deci totul este OK între noi!

Ai păstrat legătura cu colega ta, Alina Chinie?
Formând în continuare trupa RedBlonde alături de ea şi de colegii noştri de scenă, de mai bine de 11 ani, suntem practic în aceeaşi formulă! Activitatea noastră a continuat şi după finalul emisiunii, numai că nu s-a mai desfăşurat “mainstream” sau la TV, ci doar în mediul privat!

Citește aici restul interviului!

loading...
Loading...