Mădălina Pamfile, cadou de zeci de mii de euro din partea tatălui fetiței sale!

madalina-pamfile1.jpg

Mădălina Pamfile a primit un bolid de lux din partea iubitului ei
Foto: Instagram

Dacă în urmă cu șapte luni cel mai frumos cadou pe care l-a primit Mădălina Pamfile a fost venirea pe lume a fetiței ei, Sophia, se pare că în prezent tatăl fetiței fostei asistente TV încearcă să-și răsfețe partenera lui de viață și cu daruri materiale.

Cu o zi înainte ca fetița ei să împlinească șapte luni de când a venit pe lume, Mădălina Pamfile a fost cea care a primit un cadou cât pentru două aniversări! Fosta asistentă TV a fost răsfățată de către iubitul ei cu un bolid de lux de culoare roz, pentru care partenerul ei de viață a scos o sumă considerabilă din buzunar. 

Mădălina Pamfile a primit un cadou de zeci de mii de euro din partea iubitului 

Vedeta trăiește o poveste de dragoste alături de un om de afaceri influent, din care a rezultat și micuța Sophia. Deși cea mică îi ocupă proaspetei mămici marea majoritate a timpului, aceasta dispărând în ultima perioadă din lumina reflectoarelor, partenerul de viață al Mădălinei știe cum să o răsfețe pe aceasta.

madalina-pamfile-cadou.jpg

Mădălina Pamfile, răsfățată de tatăl fetiței ei
Foto: Instagram

Cu puțin timp înainte să o sărbătorească pe fetița lor, fosta asistentă TV a fost cea care a primit un cadou, un bolid de lux de culoare roz, pentru care prețurile pornesc de la 42.573 de euro și pot ajunge până la aproape 80.000 de euro, în funcție de model și funcțiile acestuia, conform Cancan. Mai mult decât atât, acestei sume i s-a adăugat și prețul autocolantării mașinii, deoarece autoturismul vedetei a fost personalizat, iar acest proces a costă, la rândul lui. 

madalina-pamfile-fetite2.jpg

Mădălinei Pamfile i se potrivește de minune rolul de mămică
Foto: Instagram

Mădălina Pamfile a fost căsătorită cu afaceristul Alin Bruno în 2015, dar după încercări nereușite de a menține relația, aceștia au divorțat. Mădălina este de asemenea cunoscută și pentru că l-a avut drept partener pe fostul primar al Constanței, Radu Mazăre. La scurt timp de la divorțul de Alin Bruno, din 2017, Mădălina s-a afișat deja cu tatăl fetiței ei, pe care îl ține bine „ascuns” însă. 

„Sunt foarte fericită! Am născut o fetiță de 4 kg sănătoasă. Sunt foarte bucuroasă! Am avut emoții mari, dar toate au trecut pentru că lângă mine au fost mama mea şi iubitul meu!”, spunea Mădălina Pamfile imediat după ce a născut, pe 9 iulie 2018. 

 

 

Loading...

Citește și

  • Madalina pamfile iubit familie

    Tablou e familie fericită pe care Mădălina pamfile ni-l oferă de Crăciun. Focoasa brunetă a pozat pentru prima dată alături de bărbatul care o face fericită și căruia i-a dăruit o minunăție de fetiță. Pe lângă bebeluș, cei doi mai au lângă ei un băiețel, care poate fi judecând după descriere fiul dintr-o altă relație al iubitului Mădălinei.

  • Au apus vremurile când “eleva lui Radu Mazăre”, Mădălina Pamfile, dansa pe mese și era nelipsită din cluburile de fițe, dar și de pe Litoralul Mării Negre. Între timp, a trecut printr-un divorț, iar recent ea și noul iubit au devenit părinți.