Mădălina Ghenea a strălucit pe scena Sanremo

mada_ghenea_hepta.jpg

madalina ghenea sanremo
Actrița a strălucit pe scena celui mai important eveniment muzical din Italia
Foto: Hepta

Mădălina Ghenea (27 de ani) a strălucit pe scena Sanremo, marți (9 februarie). Românca a deschis celebrul festival de muzică îmbrăcată într-o rochie de gală, lungă, cu un imprimeu ce imită blana de tigru. Actrița a fost extrem de emoționată, însă publicul a fost încântat de apariția ei. Oriunde se duce, olteanca este în centrul atenției.

În prima zi a festivalului, Mădălina Ghenea a schimbat trei rochiiCel mai mare eveniment de muzică din Italia are loc între 9 și 13 februarie. Marți, 9 februarie, Mădălina Ghenea a urcat pe scena festivalului Sanremo și a făcut senzație. Frumoasa româncă a atras toate privirile. A optat pentru o rochie superbă, lungă, cu un imprimeu ce imită blana de tigru. În a doua parte a serii, Mădălina Ghenea a apărut într-o rochie strălucitoare, de culoare argintie, inspirată din moda anilor `20. Apoi, românca s-a schimbat într-o rochie neagră, care i-a scos în evidență trupul sculptat.

 • madalina ghenea vedetă
  Mădălina Ghenea a arătat spectaculos pe scena Festivalului San Remo
  guliver/splashnews
 • madalina ghenea vedeta
  În prima zi a Festivalului San Remo, Mădălina Ghenea a schimbat trei rochii
  foto hepta
 • madalina ghenea vedeta
  Mădălina Ghenea într-o rochie argintie pe scena Festivalului San Remo
  foto hepta
 • madalina ghenea vedeta
  Mădălina a purtat și o rochie ce imita pielea de tigru
  foto hepta
 • Maximize

1/4

Luna februarie este una festivă pentru italieni. În fiecare an, în această lună, în micuța localitate Sanremo, artiști locali și internaționali fac din acest loc capitala muzicii. În acest an, spectacolul a fost deschis de Elton John. 

loading...
Loading...

Citește și

 • madalina ghenea sanremo

  Mădălina Ghenea (27 de ani) este printre prezentatorii Festivalului de la Sanremo. Frumoasa olteanaca a făcut furori, duminică (7 februarie). Bruneta a participat la o conferință de presă, organizată cu două zile înainte de începerea spectacolului. Ea a venit îmbrăcată într-o rochie roșie dantelată, care i-a scos în evidență silueta de invidiat. Cel mai mare eveniment de muzică din Italia are loc între 9 și 13 februarie.

 • madalina ghenea imagine ceausescu

  Mădălina Ghenea a comis-o! Olteanca a fost pusă la colț de fanii români după ce a publicat o imagine cu un citat, în care actrița spunea că lumea o ducea mai bine pe timpul lui Ceaușescu. Ca să se apere, bruneta le-a răspuns internauților indignați și le-a spus că, de fapt, a fost întrebată ce părere au părinții ei, însă această scuză nu a ținut.

 • madalina ghenea bunici familie parinti

  De când a fost anunţată că se află printre prezentatorii Festivalului de la Sanremo, Mădălina Ghenea face pregătiri intense pentru eveniment. Olteanca îşi repetă discursul, pentru că vrea să facă o figură frumoasă pe scenă. Cel mai mare eveniment de muzică din Italia va avea loc între 9 şi 13 februarie.

 • madalina ghenea si cristiano ronaldo

  Se pare că Mădălina Ghenea și Cristiano Ronaldo sunt într-o relație, conform presei internaționale. Au apărut din ce în ce mai multe zvonuri legate de presupusa poveste de iubire pe care o trăiesc cei doi, după ce frumoasa olteancă a apărut în reclama care promovează noul parfum al fotbalistului portughez.

 • madalina ghenea

  Nu degeaba au comparat-o italienii pe olteanca noastră cu celebra Sophia Loren. Mădălina Ghenea pare copia fidelă a actriţei, iar ultimele imagini publicate de româncă pe reţele sociale vin să-i convingă pe fanii vedetei de acest lucru.

 • madalina-ghenea

  A făcut furori cu fundul ei sexy, expus în toată splendoarea pe afișul filmului “Youth” (“Tinerețea”), al lui Paolo Sorrentino, însă pentru frumoasa româncă Mădălina Ghenea (27 de ani) arta mai cere și sacrificii.