Mădălina Ghenea și-a ”tunat” buzele? Iată dovada!

madalina_ghenea_1.jpg

madalina ghenea
Mădălina Ghenea (27 de ani)
foto: Getty

Se știe că Mădălina Ghenea nu are rețineri când vine vorba despre operațiile estetice. Sânii, fundul, nasul, buzele, vedeta a modificat tot ce nu i-a plăcut la corpul ei. Și-a mărit bustul și buzele. Cea mai recentă intervenție de acest fel pare să nu fie însă un succes.

Mădălina Ghenea (27 de ani) a vrut să se laude pe contul personal de pe o rețea de socializare cu un machiaj profesionist realizat de Ema Uță. Din păcate, înainte de a lăuda machiajul, fanii au observat buzele mărite artificial ale vedetei și au taxat-o imediat.

madalina_ghenea.jpg

madalina ghenea
Mădălina Ghenea și fotografia buclucașă
foto: arhivă personală

 

”Nu e machiajul frumos, tu ești frumoasă! Dar e foarte important să te oprești aici cu operațiile estetice. Orice arată nenatural iese din simfonia frumosului și a bunului gust”, a comentat unul din prietenii virtuali ai Mădălinei, iar un alt fan a scris ”Are buzița puțin umflată în partea dreaptă. Dar face toți banii”.

Se pare că de data aceasta șatena a cam exagerat cu injecțiile cu acid hialuronic, dacă observăm linia îngroșată a buzei superioare.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • madalina ghenea operatii estitce

  Frumusețea ei a cucerit lumea, fiind de multe ori comparată cu Sophia Loren. A debutat în lumea modellingului la numai 14 ani, dar nu a arătat întotdeauna așa cum o știm acum. Mădălina Ghenea (27 de ani) este considerată una dintre cele mai frumoase românce, iar prin patul ei au trecut mulți bărbați celebri, precum Gerald Butler, Leonardo Dicaprio și, cel mai recent, faimosul designer Philipp Plein, cu care a fost și logodită timp de două luni.

 • madalina ghenea

  Mădălina Ghenea pare că nu s-a obişnuit cu ideea că l-a pierdut pe Philipp Plein şi încearcă prin diferite metode să-i atragă atenţia. Dacă celebrul designer a şters toate imaginile şi filmuleţele care îi aminteau că olteanca i-a trecut prin pat, actriţa a preferat să păstreze pe contul de socializare dovezile dragostei lor.

 • madalina ghenea

  Dezamăgită după eşecul amoros, Mădălina Ghenea (27 de ani) şi-a făcut bagajele şi s-a întors în România. Actriţa a anunţat că va lua şi o pauză de pe reţelele de socializare, acolo unde până nu demult îşi trăia fără perdea relaţia de dragoste cu Philipp Plein.

 • casa philipp plein cannes madalina ghenea

  Mădălina Ghenea nu are gusturi rele. Actriţa se laudă cu noul ei iubit, Philipp Plein, un celebru designer german, care o răsfaţă pe româncă cu vacanţe de lux şi bijuterii scumpe. Ultima dovadă de dragoste a logodnicului Mădălinei a fost o invitaţie la reşedinţa lui de vacanţă de la Cannes, o vilă cochetă unde olteanca noastră a petrecut Paştele catolic împreună cu amicii iubitului.