Mădălina Ghenea şi Matei Stratan s-au despărţit?

ghenea.jpg

madalina ghenea matei stratan cearta
Mădălina Ghenea şi Matei Stratan au avut o dispută în plină stradă
Foto: arhivă personală

Una dintre cele mai frumoase poveşti de dragoste de pe plaiurile mioritice se îndreaptă către o despărţire? Asta spun apropiaţii modelului Mădălina Ghenea, care susţin că ea şi milionarul Matei Stratan ar fi luat o pauză, şi fiecare îşi vede de propriile interese.

Mădălina Ghenea şi Matei Stratan sunt împreună de un, şi dacă este să ne luăm după postările ei de pe conturile de socializare, era tratată ca o zeiţă. Cel puţin până de curând. De mai bine de o lună, modelul a atras atenţia tuturor după ce a evitat să mai pună poze cu Matei, cum făcea odinioară. Asta vine să întărească anumite zvonuri din preajma lor care susţin că cei doi ar fi luat o pauză.

UPDATE Mădălina Ghenea a transmis un punct de vedere cu privire la această situaţie şi să lămurească un alt aspect de care a fost acuzată, că ar fi plecat în Italia fără fetiţa ei: "Această insinuare extrem de gravă este contrară adevărului. Copilul meu a crescut în permanenţă sub supravegherea mea directă, cu ajutorul mamei mele. Mi+am dedicat întreaga atenţie şi pricepere în sprijinul creşterii fiicei mele şi nu pot nici măcar concepe ideea de a abandona supravegherea ei în favoarea altor persoane. De asemenea, nu am plecat nici în Italia, nici altundeva în străinătate, copilul meu aflându-se sub supravegherea mea în casă", a transmis Mădălina Ghenea. 

 

Frumoasa originară din Slatina, care a reuşit performanţa de a se afirma într-un timp relativ scurt în lumea filmului din Italia, a născut în vara acestui an o fetiţă, iar moştenitorul imperiului de 300 de milioane de euro, fiul ieşeanului Dan Stratan, Matei Stratan, poza ca cel mai fericit tată din lume.  

Singurele persoane care au aflat încă de la început că bruneta este gravidă au fost bunicii şi medicul ginecolog. Pentru a păstra secretul ca la carte, vedeta şi-a ascuns burtica proeminentă cu pulovere largi şi paltoane lungi, iar ultima perioadă a preferat să locuiască în vila iubitului din Toscana. Recent, Mădălina s-a hotărât să împărtăşească bucuria ei de a deveni mamă, aşa că a realizat un pictorial pentru revista ”The Art o Living”, care apare marţi, 12 septembrie, pe piaţă. Acoperită doar de o cuvertură fină, actriţa şi-a lăsat la vedere bustul şi pântecele rotund, iar zâmbetul ei trădează linişte şi împlinire. 

loading...
Loading...