Mădălina Ghenea și iubitul, în tandrețuri, în barcă. S-au sărutat de mama focului

hg.jpg

Mădălina Ghnea și Matei Stratan se bucură zilnic de momentele de neuitat, petrecute împreună
foto: Instagram

Mădălina Ghenea și Matei stratan și-au dat frâu liber sentimentelor și s-au ”giugiulit” pe o barcă, printre valuri. Cei doi trăiesc cu intensitate povestea lor de dragoste adolescentină, iar faptul că au devenit părinți la scurt timp după ce s-au cunoscut nu i-a împiedicat.

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai frumoase femei de la noi, însă frumusețea sa a trecut și de granițele țării, aceasta fiind unul dintre cele mai cunoscute modele și actrițe. De ceva timp, frumoasa brunetă trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Matei stratan, cel pe care l-a făcut și tătic.

Bărbatul îi face toate poftele iubitei sale și o răsfață zilnic, iar acest lucru se citește atât pe chipul fericit al Mădălinei, cât și pe contul ei de pe Instagram, unde publică poze unul în brațele celuilalt.

Zoom
Mădălina Ghenea este răsfățată de iubitul ei
foto: Instagram

Cei doi s-au pozat în timp ce se priveau și se atingeau tandru, fericirea citindu-li-se pe chip. Îmbrăcați lejer, dar dezbrăcați de inhibiții, cei doi se iubesc parcă mai mult pe zi ce trece.

Mădălina Ghnea și Matei Stratan au devenit părinții unei fetițe în urmă cu patru luni, însă nimeni nu-i cunoaște chipul acesteea și nici numele. Cert este că modelul are o familie minunată și că se bucură din plin de fiecare moment petrcut lângă aceasta.

loading...
Loading...

Citește și