Mădălina Ghenea s-a filmat în timp ce-și alăptează fetița

madalina_ghenea1.jpg

madalina ghenea
Mădălina Ghenea este mămica unei fetiţe
foto: arhiva personală

De când a devenit mămică, viața Mădălinei Ghenea s-a schimbat radical. Și-a dorit mereu un copil și a găsit în persoana lui Matei Stratan partenerul perfect alături de care să-și împlinească acest vis.

Vedeta și afaceristul nu au așteptat să treacă ani pentru a-și întemeia o familie, ci la aniversarea de un an a relației se puteau lăuda deja cu o minune de fetiță. Cei doi au ales să o crească departe de ochii curioșilor, așa că nu i-au dezvăluit numele și nici nu i-au arătat chipul. Chiar și așa, pe rețelele sociale pe care vedeta foarte prezentă, dovezile de dragoste dintre părinți, dar și din partea părinților către moștenitoarea lor nu sunt deloc puține.

Mădălina și Matei au timp și pentru ei doi, dar vor să petreacă cea mai mare parte a timpului alături de micuța lor. Olteanca pune la cale și mici "spectacole" pentru a-și distra fiica. Câteva mișcări din partea șatenei, ajutată de o rochie fluidă, și fetița s-a pus pe un râs delicios. Mai mult, Mădălina s-a filmat și în timp ce-și alăptează comoara, nu oricum, ci în timp ce se dă în leagăn.

 

sunday

O postare distribuită de Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea) pe

putting up a show for my baby

O postare distribuită de Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea) pe

loading...
Loading...

Citește și

  • madalina ghenea

    Şi-a revenit repede după naştere, dar Mădălina Ghenea (29 de ani) are toate şansele să ia proporţii curând dacă va continua aşa. Actriţa s-a înfruptat dintr-un burger fără să-i mai pese dacă acesta îi "ameninţă" silueta. Focoasa şatenă a devenit pentru prima dată mămică în urmă cu aproape cinci luni.

  • Mădălina Ghenea amețește bărbații cu decolteul său. Bruneta nu a renunțat la pozele sexy nici după ce a devenit mămică și continuă să facă furori cu formele sale, în poziții care mai de care mai provocatoare.