Mădălina Ghenea a renunţat la Matei Stratan şi a plecat în Italia

ghenea_0.jpg

Mădălina Ghenea şi Matei Stratan sunt părinţii unei fetiţe, Charlotte
Foto: arhivă personală

După o lungă perioadă în care şi-a pus cariera pe pauză, Mădălina Ghenea s-a întors în lumina reflectoarelor, iar primul pas în acest sens a fost să plece în Italia, acolo unde este foarte cunoscută. Modelul are o relaţie tensionată cu Matei Stratan, tatăl fetiţei ei, iar în România cei doi locuiau separat.

De ceva timp, în cuplul Mădălina Ghenea (29 de ani) şi Matei Stratan (34 de ani) nu mai urge lapte şi miere, ci dimpotrivă cei doi se află la cuţite. Vedeta şi milionarul locuiesc separat, dar continuă să fie cei mai buni părinţi pentru comoara lor, micuţa Charlotte. Fetiţa celor doi va împlini la 2 aprilie vârsta de 1 an, dar până la acel moment mama ei a ales să revină în carieră. În România, Mădălina stătea în apartamentul din Unirii, iar el s-a mutat la vila din centru care este destul de aproape de serviciul său. Recent, actriţa şi-a anunţat fanii că s-a întors la Milano, acolo unde se află şi agentul ei, care îi organizează toate apariţiile şi şedinţele foto. 

madalina.jpg

madalina ghenea milano
Mădălina se află la Milano, la sediul agenţiei care se ocupă de contractele ei
Foto: arhivă personală

"Mă simt atât de bine că m-am întors acasă, acolo unde a început totul pentru mine. Sunt atât de recunoscătoare pentru tot ce faci pentru mine şi că te am în viaţa mea atât ca agent, cât şi ca prieten. Îţi mulţumesc că mă înveţi ceva nou în fiecare zi, că ai zâmbetul pe chip şi că eşti alături de mine, indiferent de orice a fost, pentru mai bine de 10 ani. Sunt binecuvântată să te am în viaţa mea", a scris Mădălina Ghenea pe contul de Instagram pentru agentul ei.

Nu şi-au botezat încă fetiţa

Mădălina Ghenea și Matei Stratan urmează să-și boteze fetița, pe micuța Charlotte. Actrița este o persoană destul de religioasă și va ține cont de sfatul duhovnicului ei care i-a recomandat să-și creștineze odorul cât mai repede, dat fiind că la 2 aprilie împlineşte un anișor. Încă nu au stabilit data botezului, însă evenimentul se va oficia până la toamnă. 

madalina ghenea fetita copil

Loading...

Citește și

  • De ceva timp, Mădălina Ghenea (29 de ani) şi Matei Stratan (34 de ani) nu mai formează un cuplu, însă continuă să fie cei mai buni părinţi pentru comoara lor, micuţa Charlotte, care pe 3 aprilie va împlini vârsta de 1 an. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe afacerist în faţa vilei sale, cu fetiţa în braţe.

  • madalina ghenea, matei stratan, fiica, Charlotte, botez, apartament

    Când dragostea este mare, iată că nimic nu-i poate sta în cale! Mădălina Ghenea şi Matei Stratan par să nu poată sta departe unul de celălalt. Deşi s-au certat de la o bănuială de infidelitate, iată că actriţa şi-a dat seama că a greşit şi a făcut primul pas spre împăcare. Acum, milionarul şi frumoasa lui iubită plănuiesc botezul micuţei Charlotte, care va avea loc anul viitor.

  • Povestea lor a început în stil italian, dar s-a terminat în stil românesc! Deşi protagoniştii nu au anunţat nimic oficial, Click! a aflat, din surse sigure, că Mădălina Ghenea şi afaceristul milionar Matei Stratan s-au despărţit. Din păcate, cu certuri şi acuzaţii de infidelitate. Click! a aflat toate dedesubturile separării.

  • madalina ghenea copil

    Mădălina Ghenea (29 de ani) a spart gheaţa! După ce ne-a arătat timp de jumătate de an frânturi de imagini cu chipul fetiţei ei, acum a pozat în toată spelndoarea cu cea mică în braţe. Actriţa şi micuţa sunt protagonistele unui pictorial de senzaţie pentru coperta unei celebre reviste.