Mădălina Ghenea, devastată: "Nu pot să dorm şi nici să mănânc!"

ghenea2.jpg

madalina ghenea probleme amor
Mădălina Ghenea nu se află în cel mai fericit moment al vieţii ei
Foto: arhivă personală

Problemele în amor şi-au pus serios amprenta asupra Mădălinei Ghenea, care trece nu doar printr-o criză emoţională, ci traversează o perioadă care îi pune în pericol şi sănătatea. Actriţa le-a povestit apropiaţilor că nu poate să-şi revină după toate cele întâmplate. Vedeta face nopţi albe şi abia dacă se atinge de mâncare, totul de când în mintea ei a apărut bănuiala că Matei Stratan o înşală.

Mădălina Ghenea nu mai este la fel de categorică în ceea ce priveşte relaţia cu Matei Stratan. Ddacă în urmă cu doar câteva zile, actriţa spunea printr-un mesaj că tatăl fetiţei ei le-a distrus viitorul, fiind infidel, acum vedeta pare că a dat înapoi. Ea nu a confirmat, dar nici nu a infirmat că fiul magnatului Dan Stratan o înşală, ci s-a rezumat doar să explice că este răscolită şi nu poate să-şi revină după toate cele întâmplate. Cristi Brancu, realizatorul emisiunii "Agenţia Vip", a declarat că a stat de vorbă cu şatena care i-ar fi mărturisit că traversează o perioadă extrem de grea şi că ar vrea ca această poveste să nu escaladeze . "Mădălina este devastată şi nu poate să-şi revină. Este într-o criză a existenţei sale. Mi-a spus că nu mai poate să doarmă şi să mănânce şi că ar vrea ca totul să nu meargă mai departe. Ne roagă să-i respectăm intimitatea", a spus prezentatorul.

Actriţa a făcut şi ea câteva precizări şi a subliniat că Matei Stratan va avea un loc special în viaţa ei, idiferent de cum vor evolua lucrurile.   

"Matei ete tatăl comorii vieţii mele. Avem un copil minunat. I-am oferit toată dragostea pe care o pot dărui. Locul lui în viaţa noastră va fi mereu unul privilegiat. Nu voi comenta în niciun fel evoluţiile din viaţa mea, a noastră, şi cred că timpul le va rezolva pe toate", a spus Mădălina Ghenea pentru "Agenţia Vip". 

Potrivit aceleiaşi surse, Matei Stratan s-ar fi afişat cu o altă femeie, care i-ar fi amantă, weekend-ul trecut la nunta Roxanei Blagu, verişoara sa. 

loading...

Citește și

  • Mădălina Ghenea e istorie! Deşi i-a dăruit lui Matei Stratan o fetiţă, fiul magnatului Dan Stratan, nu prea mai este convins că vrea o familie alături de actriţă. El s-ar fi afişat weekend-ul trecut în compania altei femei şi a ales un eveniment grandios din familia lui ca să facă acest lucru. El a fost la nunta verişoarei sale, designerul Roxana Blagu.

  • Dragostea dintre Mădălina Ghenea şi Matei Sratan a ţinut doar un an şi jumătate. Iată că între cei doi logodnici nici nu poate fi vorba de planuri de căsătorie, pentru că gesturile din ultima perioadă dau de gol despărţirea. Cel care suferă cel mai mult este milionarul, cât despre actriţa originară din Slatina, pare că îşi doreşte să se mai distreze, cum făcea odinioară.

  • madalina ghenea matei stratan cearta

    Nu iese fum fără foc şi se pare că zicala este valabilă şi în cazul cuplului Mădălina Ghenea-Matei Stratan. În ultima vreme s-a tot vehiculat că relaţia lor este tot mai şubredă, iar acum a venit şi confirmarea că există cu adevărat tensiuni între cei doi. Vedeta şi iubitul ei au fost surprinşi într-o ipostază nu tocmai drăgăstoasă, în public. Dacă în urmă cu doar câteva zile, actriţa încerca să ne convingă că totul e roz, se pare că adevărul este altul.

  • Se spune că dragostea durează trei ani, însă în cazul Mădălinei Ghenea şi al lui Matei Stratan relaţia lor riscă să se încheie cu mult mai repede. Surse din anturajul celor doi spun că nici nu mai locuiesc împreună, deşi de câteva luni au devenit părinţii unei fetiţe.