Mădălina Ghenea, bruscată pe stradă de iubit! Au făcut circ în public

ghenea.jpg

madalina ghenea matei stratan cearta
Mădălina Ghenea şi Matei Stratan au avut o dispută în plină stradă
Foto: arhivă personală

Nu iese fum fără foc şi se pare că zicala este valabilă şi în cazul cuplului Mădălina Ghenea-Matei Stratan. În ultima vreme s-a tot vehiculat că relaţia lor este tot mai şubredă, iar acum a venit şi confirmarea că există cu adevărat tensiuni între cei doi. Vedeta şi iubitul ei au fost surprinşi într-o ipostază nu tocmai drăgăstoasă, în public. Dacă în urmă cu doar câteva zile, actriţa încerca să ne convingă că totul e roz, se pare că adevărul este altul.

Mădălina Ghenea şi Matei Startan au făcut un adevărat spectacol, pe stradă. Cei doi au fost filmaţi, marţi seara, în timp ce se certau în public. Paparazii "Wowbiz" au surprins scene care nu mai au nevoie de alte comentarii.  

Potrivit imagininilor difuzate de Kanal d, Madalina Ghenea şi Matei Stratan au ieşit împreună în oraş, iar la începutul serii, cei doi s-au comportat ca un cuplu normal. Cei doi au luat masa într-un restaurant din Capitala şi păreau ca sunt din nou o familie. 

În jurul orei 23:00 au plecat spre casă, s-au urcat în maşină, dar două străzi mai târziu s-au oprit brusc. Atunci a început scandalul. Din clipul realizat de echipa "Wowbiz" pare ca Matei nu o lasă pe Mădălina să iasă din maşină şi că în disputa lor o bruschează puţin.

madalina ghenea matei stratan cearta Zoom
Mădălina şi Matei s-a certat în public
Foto: captură video Kanal D

Într-un final vedeta a reuşit să scape din mâinile iubitului şi a fugit pe stradă, iar iubitul a alergat după ea să o oprească. Toate aceste momente s-au derulat sub ochii curioşi ai trecătorilor care i-au recunoscut pe cei doi protagonişti. 

După un sfert de oră petrecut pe străzi, actriţa a plecat spre casă cu o altă maşină, care a venit special să o ia, iar după câteva zeci de minute şi-a făcut apariţia şi iubitul ei. Cei doi sunt, din această primăvară, părinţii unei fetiţe.     

loading...

Citește și