Mădălin Voicu e sărman, dar nevasta are Merţan!

mert-1-98662622345.jpg

madalin, voicu, declaratie, avere, bani, sarac
Pictoriţa Carmen Olteanu a fost surprinsă, de fotoreporterii Click!, la volanul unui bolid 4x4, nou-nouţ
Foto: BLITZ

Declaraţiile de venituri ale lui Mădălin Voicu te pot înduioşa. Nu are bani în cont, nu are case, maşini, nici bijuterii. Însă, soţia sa nu se ascunde, deşi a fost chemată şi ea la DNA. Se îmbracă luxos şi conduce un bolid scump.

”Dacă mă dă afară soţia, trebuie să locuiesc într-un cort, în curtea Parlamentului”, spunea săptămâna trecută deputatul Mădălin Voicu (63 ani), în faţa colegilor săi, înainte ca aceştia să voteze ridicarea imunităţii. I-a impresionat după ce s-a lamentat că nu are bani şi nici afaceri. Deputaţii s-au opus arestării parlamentarului, care spune că nu a “ciordit” nici un ban din fonduri europene. Iată că fotoreporterii Click! au întâlnit-o în trafic pe soţia sa, Carmen Olteanu, pictoriţa cu care Mădălin Voicu s-a însurat vara trecută, după o relaţie de 14 ani. Tânăra femeie (36 de ani) nu pare deloc săracă. Se deplasează cu un bolid Mercedes GLK, de culoare bordo, de circa 50.000 de euro, şi poartă o haină de blană  de lux. 

blana-2326616261.jpg

madalin, voicu, declaratie, avere, bani, sarac
Foto: Blitz

“Eu zic că este o haină din nurcă Palomino, al cărei preţ porneşte de la 10.000 de lei. Este un model actual, lucrat pe lat”, ne-a explicat Flora Năstase, designer de blănuri. Carmen Olteanu a fost surprinsă plecând de la birou împreună cu o domnişoară pe care a lăsat-o în zona Romexpo din Capitală, după care şi-a continuat drumul spre casă, încălcând des regulile de circulaţie: a ignorat sensul interzis, culoarea roşie a semaforului şi a mers doar pe linia de tramvai. În timp ce conducea neglijent, Car--men Olteanu a vorbit încontinuu la telefon.

medelin-616194148.jpg

madalin, voicu, declaratie, avere, bani, sarac
Mădălin Voicu

Procurorii anticorupţie spun că deputaţii romi Nicolae Păun şi Mădălin Voicu ar fi folosit în propriul interes peste 24 de milioane de lei (circa 5,5 milioane de euro) din fonduri europene şi guvernamentale. Carmen Olteanu ar fi primit de la Partida Romilor, condusă de Nicolae Păun, suma de 217.300 de lei (circa 50.000 de euro) fără să facă nimic. Din 10 februarie, soţia deputatului Voicu are calitatea de suspect în acest dosar de corupţie.

Romii au semnat cu degetul declaraţiile date la DNA

paun-98822626.jpg

madalin, voicu, declaratie, avere, bani, sarac, paun
Deputatul Nicolae Păun e acuzat în acelaşi dosar cu Mădălin Voicu
Foto: Mediafax

Camera Deputaţilor va decide mâine dacă va aviza cererea de arestare preventivă a deputatului Nicu Păun (Partida Romilor). Potrivit datelor din dosarul în care e cercetat parlamentarul, sute de romi au fost implicaţi fictiv în două programe finanţate din bani europeni şi derulate de Asociaţia Partida Romilor,  coordonată de Păun. Mai mulţi romi s-au trezit că figurează în actele oficiale că au urmat  cursuri de formare profesională, deşi în realitate nu au semnat formularele de participare, scrie adevarul.ro. Ei au arătat în declaraţia de la DNA că nici măcar nu aveau cum să semneze solicitările, deoarece sunt analfabeţi. De altfel, romii au semnat cu amprentă mărturia dată în faţa procurorilor. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1