Mădălin Ionescu, un tătic împlinit. Ce mult se mândrește cu familia sa

19756331_1460295120696659_1404251415004315629_n.jpg

Mădlin Ionescu este un tătic împlinit
foto: Facebook

Mădălin Ionescu (46 de ani) are cu ce se mândri. Fostul prezentator are o familie minunată, soția și fiica sa fiind cele care îi înseninează fiecare zi. Mădălin Ionescu este un tătic cu normă întreagă de când a renunțat la cariera din televiziune, iar fiecare clipă din zi și-o petrece în compania micuței lui, publicând deseori poze din activitățile lor zilnice.

Mădălin Ionescu este tatăl a trei copii. Prezentatorul are doi din prima căsnicie (Ștefania) și Filip (14 ani), iar la sfârșitul lunii aprilie Cristina Șișcanu, actuala sa soție, i-a mai dăruit o fiică. De când s-a retras de pe sticlă, Mădălin Ionescu își dedică tot timpul micuței sale, fiind prezent la toate etapele creșterii și transformării sale.

Mădălin a publicat o fotografie pe pagina lui de Facebook cu care și-a imoresionat, din nou, fanii și prietenii virtuali. Imaginea în care apare soția sa, Cristiana Șișcanu și micuțalor, este o imagine demnă de pus în ramă.

20799157_1499185736807597_78641021969503207_n.jpg

Mădălin Ionescu și cristina Șișcanu traversează o etapă emoționantă din viața lor
foto: Facebook

Cei trei au ieșit la o mică plimbare în trei, plimbare pe care au imortalizat-o și, cu siguranță, peste câțiva ani o vor scoate din cutia cu amintiri și se vor gândi cu drag la ea. Mădălin și Cristina trec prin cele mai minunate momente ale vieții lor, bucuria lor fiind fetița, cei doi străduindu-se să nu-i lipsească nimic, astfel încât creșterea sa să fie una sănătoasă.

Nu cu mult timp în urmă, soția prezentatoruluia fost ținta unor jigniri din partea internauțilr după ce a publicat o poză în care își alăpta fetița. Gurile rele au sărit imediat și au pus-o la zid cu injurii și cuvinte grele, însă soțul ei i-a condamnt pe toți cei care au gândit sau au spus lucruri rele despre Cristina Șișcanu.

Loading...

Citește și

  • madalin ionescu

    Mădălin Ionescu sare în apărarea soției lui, Cristina Șișcanu, pusă la zid recent pentru că și-a alăptat fetița în public. Omul de televiziune se declară îngrozit de comentariile răutăcioase la adresa Cristinei, după unul dintre cele mai firești gesturi din lume, acela de a-și hrăni copilul.

  • madalin ionescu kanal d

    Mădălin Ionescu este mândru de copiii lui, iar de când a devenit din nou tătic atenția lui s-a concentrat asupra Petrei, fetița pe care i-a dăruit-o în urmă cu doar câteva luni, soția lui Cristina Șișcanu. Asta nu înseamnă că a uitat de fata lui cea mare, Ștefania, care este o adevărată domnișoară. Prezentatorul tv le-a făcut cunoștință fanilor săi cu tânăra, care îi seamănă leit.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1