Care este motivul pentru care Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu nu mai dorm în același pat

madalin_ionescu_si_cristina_siscanu_1.jpg

Care este motivul pentru care Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu nu mai dorm în același pat
Foto: Instagram

Fostul prezentator de la Wowbiz, Mădălin Ionescu, și soția lui, Cristina Șișcanu, au dezvăluit faptul că de mai bine de un an nu mai dorm în același pat. Cei doi au făcut mărturisirea în cadrul noului proiect la care Mădălin lucrează în prezent, și anume un nou format de „emisiune”, publicată pe o rețea de socializare. Iată motivul pentru care cuplul nu mai împarte același pat pe timpul nopții!

Viața lui Mădălin Ionescu și a Cristinei Șișcanu s-a transformat pe deplin de când au întâmpinat-o pe lume pe micuța lor, Petra. Cei doi părinți au trecut prin anumite schimbări ce au avut loc în interiorul căminului lor, de când cel mai nou membru al familiei și-a făcut apariția. Se pare că micuța Petra dictează regulile în casă, mai ales că ea este motivul pentru care Mădălin și Cristina au renunțat la obiceiul de a dormi împreună.

cristina_siscanu_si_petra.jpg

Cristina Șișcanu doarme în camera celei mici
Foto: Instagram

Într-unul dintre live-urile pe care Mădălin Ionescu le publică pe Facebook, invitată a fost nimeni alta decât Cristina Șișcanu, soția fostului prezentator tv. Cei doi au dezbătut mai multe subiecte în cadrul emisiunii, povestind și despre viața lor de familie. La un moment dat, cei doi au dezvăluit că nu mai împart patul conjugal deoarece Cristina își petrece mai tot timpul în camera celei mici. 

„De multe ori, mama părăsește patul conjugal după ce naște. La noi așa s-a întâmplat acum un an și trei luni. (..) Am încercat s-o mutam pe Petra la noi în cameră. De ce nu am rămas în formula asta? Petra adoarme înaintea noastră și noi mai avem de făcut lucruri și se trezește copilul. Mai vorbim, mai....” , a susținut Cristina Șișcanu la „Mădălin Ionescu Show”.

„La un moment dat Petra dă semne că s-ar trezi, ea încă este alăptată, iar în momentul ăla Cristina cedează, este foarte obosită, și pleacă în camera copilului. Iar eu rămân singur. Nu-mi convine că nu mai dormim împreună de un an”, a adăugat și Mădălin Ionescu, în completarea declarației soției.

 

Loading...

Citește și

  • Mădălin Ionescu a dezvăluit faptul că nu se simte prea bine de ceva timp, fapt care l-a făcut pe fostul prezentator de la Wowbiz să nu poată părăsi patul câteva ore bune. Acesta a explicat pe rețelele de socializare care au fost cauzele care au dus la problemele cu care se confruntă, explicându-le prietenilor lui virtuali că totul a pornit de la un...pepene. Mădălin Ionescu a tras un semnal de alarmă în legătură cu produsele pe care le cumpărăm zilnic din piață sau din supermarketuri, precizând că el consideră că nu sunt naturale și, prin urmare, pot provoca aceste simptome.

  • Mădălin Ionescu a publicat un mesaj pe rețelele de socializare unde a declarat că iubirea nu este ceva substanțial. Din perspectiva fostului prezentator tv, iubirea este un sentiment pe care generația viitoare nu-l va înțelege.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1