Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu, căsătorie cu peripeții! Au fost la un pas de moarte în marea lor zi

madalin-ionescu-cristina-siscanu-la-un-pas-de-moarte.jpg

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au povestit că s-au aflat la un pas de moarte în ziua în care s-au căsătorit
Foto Instagram

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au povestit cum unul dintre cele mai frumoase evenimente din viața lor s-a transformat în scurt timp într-o scenă de coșmar. Cuplul a povestit despre o întâmplare mai puțin plăcută prin care au trecut în ziua în care s-au căsătorit, în Republica Moldova.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu sunt căsătoriți de 7 ani, aniversând recent acest eveniment, prin reînnoirea jurămintelor. Cei doi se bucură de o căsnicie fericită, de o familie frumoasă și de multe împliniri și pe planul profesional. Totuși, în ciuda acestor lucruri, ziua în care s-au căsătorit a fost ghinionistă pentru cuplu, Mădălin și Cristina dezvăluind că s-au aflat la un pas de moarte în marea lor zi. 

În urmă cu aproximativ şapte ani de zile, Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu şi-au unit destinele în Republica Moldova, deoarece paparazzi erau mereu pe urmele lor. Viaţa lor a fost în pericol acolo însă, din cauza unor rackeţi periculoşi, potrivit revistei Viva.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au fost la un pas de moarte după căsătorie

Alături de ei în acea zi au fost doar naşii, Christian Sabbagh şi soţia, cei doi dorind un eveniment restrâns și privat. Iată prin ce peripeții au trecut!

„Eu care sunt din Republioca Moldova şi toată lumea vorbeşte despre acei rackeţi, ziceam bateţi câmpii, nu există aşa ceva. Se pare că există, nu îi întâlnisem eu până atunci. Au vrut să ne fure maşina, era una foarte scumpă” , a explicat Cristina Șișcanu.

madalin_ionescu_crstina_siscanu_2.jpg

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, în ziua în care și-au reînnoit jurămintele de nuntă
Foto Instagram

„Am stat într-un hotel de cinci stele, erau puţine de cinci stele pe vremea aceea, acolo. Ţin minte că era la intrare un paznic care semăna cu Tolea Ciumac, mare de tot care tot timpul îl întreba pe Cristi dacă îi dă maşina la spălat. El chiar a vrut să îi dea maşina. I-am zis cum să facă aşa?! Ala a văzut că nu îi dă maşina să o spele, a lăsat mai jos rampa care bloca roţile maşinii”, a continuat soția lui Mădălin Ionescu povestea.

Cum s-a petrecut incidentul

„Noi am plecat, ne-am căsătorit, am mers apoi la un local, să petrecem, şi a fost excelent. Ne-am întors euforici puţin, băusem câteva pahare de vin. Când am coborât din maşină, ne-am trezit fixaţi de nişte gorile. Aşa ceva nu am văzut în viaţa mea. Sper să nu mai văd vreodată. Erau inumani! 

Era clar că vor să ne facă ceva pentru că ne fixau cu privirea. Recepţionerii au făcut semn să tacă. Apoi ei încercau să intre cu cardul într-o cameră de lângă noi. Ne-am dat seama atunci că trebuie să plecăm.

Ne-am făcut bagajele, am ieşit cu ele din hotel, uşor, uşor. Noi trebuia să stăm şi ziua următoare. Marele avantaj a fost că era poliţie la fiecare intersecţie, fiind Paştele era plin de Poliţie pe străzi. Cert e că am ajuns până la urmă la Ungheni, la socrii, şi am sărbătorit acolo. Dacă rămâneam în acea noapte, nu cred că mai eram în viaţă în acest moment. Nici eu, nici Cristina, nimeni”, a completat și fostul prezentator TV Mădălin Ionescu.

 

 

Loading...

Citește și