Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu au pierdut pozele de la nuntă. "Baby, îi mulţumesc Domnului că mi te-a dat"

madalin-ionescu-cristina-siscanu.jpg

madalin ionescu cristina siscanu
Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu s-au căsătorit acum 8 ani, la Chişinău
foto: Instagram

Ghinion incredibil pentru fosta vedetă tv Cristina Șișcanu (34 de ani) și jurnalistul Mădălin Ionescu (48 de ani)! La fix opt ani de la nunta lor extrem de controversată în anul 2011, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au pierdut toate amintirile de când ea a îmbrăcat rochia de mireasă pentru prima dată. Noroc însă cu imaginile de la eveniment oferite atunci presei și aflate și astăzi pe internet.

De abia acum, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu și-au dat seama că hoții care le-au spart vila din Otopeni în noiembrie 2013 nu i-au păgubit doar de 7.500 de euro în bani și bijuterii. Se pare că tot atunci, când casa le-a fost scotocită peste tot, au dispărut sau au fost rătăcite și fotografiile și filmarea de la nunta pe care au organizat-o la Chișinău, în anul 2011.

Mădălin Ionescu, mesaj pentru Cristina Șișcanu: „Îi mulțumesc Domnului că mi te-a dat!”

Pe 23 aprilie 2019, s-au împlinit opt ani de la nunta cu Cristina Șișcanu, iar Mădălin Ionescu a devenit nostalgic și a vrut să o revadă în rochie de mireasă. Însă, surpriză, nu a mai găsit nimic în arhiva lor personală. „Acum opt ani ne căsătoream la Chișinău. Am căutat pozele și filmulețele de atunci. Nu le mai găsim. Grav! Așa că am ales o poză care a apărut în presă. E neclară, dar e de acolo, din povestea noastră... Evenimentul a fost presărat cu de toate... Bucurie imensă, iubire incandescență, clipe magice, simplitate și măreție, oameni dragi, mister, paparazzi pacăliți, rakeți, aventură, amenințări inimaginabile, emoții cât pentru două vieți, happy end. Au trecut opt ani, baby... și nu contenesc să-i mulțumesc Domnului că mi te-a dat! La mulți ani, frumoasa mea frumoasă!”, i-a transmis Mădălin Ionescu soției lui, Cristina Șișcanu.

CLIIMA20110612_0114_1.jpg

Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu, mire şi mireasă

Pentru Cristina Șișcanu, Mădălin Ionescu a renunțat la „Acces Direct”

În anul 2010, când a cunoscut-o pe tânăra reporteriță Cristina Șișcanu, Mădălin Ionescu prezenta de aproape doi ani emisiunea „Acces Direct”, difuzată la Antena 1 din anul 2008. Pe atunci, Mădălin Ionescu era căsătorit de 14 ani cu Mihaela (42 de ani) care îi dăruise doi copii, Ștefania (20 de ani) și Filip (14 ani). Nimic însă nu a putut rezista în calea dragostei care a apărut între Cristina și Mădălin, iar întâlnirile de la Antena 1 continuau în privat, în escapade amoroase de care acum își amintesc cu plăcere. Șefii n-au fost deloc încântați de povestea de dragoste de la „Acces Direct” și l-au concediat pe Mădălin Ionescu în ziua când împlinea 40 de ani.

siscanu.png

Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu au împreună o fetiţă, pe Petra
foto: Click!

Cristina Șișcanu este mamă bună pentru copiii lui Mădălin Ionescu

Mădălin Ionescu a rezolvat însă toată situația tensionată în mod elegant: a divorțat rapid de Mihaela, a luat amândoi copiii în custodia lui, s-a căsătorit cu Cristina și au devenit o familie armonioasă. Apoi a revenit la Kanal D, unde a prezentat cu succes emisiunile „Drept la țintă” și „WowBiz”. Cristina Șișcanu s-a dovedit o mamă adoptivă foarte dedicată și luptătoare. Pe 29 aprilie 2017, Cristina și Mădălin și-au văzut un alt vis împlinit: primul loc copil împreună, o fiică pe care au botezat-o Petra.

Citeşte şi:

Cu meniul acesta a scăpat Cristina Şişcanu de 27 kg!

Cristina Şişcanu s-a pozat în costum de baie pe ger. Se vede că a slăbit 30 kg

 

Loading...

Citește și

  • madalin ionescu

    Două femei i-au schimbat gusturile în materie de haine lui Mădălin Ionescu (48 de ani). Prima este Cristina Şişcanu (34 de ani), soţia lui mai tânără cu care trebuie să ţină pasul, iar a doua este stilista Adina Buzatu. Cea din urmă l-a făcut pe prezentatorul tv să renunţe la costumele largi, să fie ceva mai curajos în a purta culori vii şi haine mulate. Fotoreporterii Click! l-au surprins zilele trecute pe omul de televiziune îmbrăcat ca un adolescent, stil care nu-l prinde rău deloc.

  • familie madalin ionescu

    Nu degeaba e Mădălin Ionescu mereu în alertă atunci când fine vorba despre fiica lui cea mare. Ştefania are 20 de ani şi s-a transformat într-o tânără superbă care oricând ar putea urca pe podium să facă o carieră în domeniu. Şatena este însă studentă silitoare la Academia de Studii Economice şi a acceptat să fie model doar pentru câteva şedinţe speciale de machiaj.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1